06 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu..



2015 yılında satışa sunulan Bulvar Rezidans projesi de diğer etaplar gibi yoğun ilgi gördü. Toplam 37 kattan ve 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1,4+1 dareler ile 5+1,6+17+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans satışa çıktıktan sonra  1 saat içerisinde yüzde 90lık satış elde etti. 


2015'TE YATIRIMA DEVAM

Ön satış öncesinde de yaklaşık 1000'in üzerinde ön talep alan Bulvar Rezidans, bölgedeki ayrıcalıklı konumu, sunduğu özel fiyat avantajları ve kredi ödemelerinde bir yıl öteleme kampanyası ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü. Bulvar Rezidans'a gösterilen yoğun ilgi ve satış başarısını anlatan Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde dikkat çeken Bulvar Rezidans'ın ilerleyen dönemlerde yatırımcılarına ve ev sahiplerine yüksek prim getireceğini öngörüyoruz. 2015 yılında Özülke İnşaat olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz" yorumunu yaptı. 


Yeni Akit


Geri Dön