29 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul ulaşım!

Bulvar İstanbul ulaşım!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Özkar-Özülke İnşaat imzası ile Başakşehir'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerine yer veriliyor...



Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Başakşehir'de  Özkar-Özülke İnşaat tarafından konumlandırılıyor.



Özkar-Özülke İnşaat  Bulvar İstanbul  Projesi, 2 etap olarak planlandı. 15 konut bloğu ve 1 adet rezidans kulesi olarak yükselecek olan projede sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor.


Bulvar İstanbul Projesi'nde, spor tesisleri, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, bisiklet yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, sıcak su havuzları, Türk hamamı gibi alanlara sahip.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Bulvar İstanbul, toplam 1.500 adet konuttan oluşuyor.


Bulvar İstanbul ulaşım 


Bulvar İstanbul ulaşım olarak Avrupa Yakası Başakşehir'de Atatürtk Olimpiyat Stadı, yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu ve metroya yakın mesafede yer alıyor.


Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön