28 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım!

 Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 36 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul Evlerinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 dolardan başlayarak yükseliyor...



15 adet konut bloğu ve 1 adet rezidans kulesinden meydana gelen  Bulvar İstanbul  projesi Başakşehir'de konumlandırılıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor.


Satışların devam ettiği Bulvar İstanbul Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


2 etaptan halinde inşa edilen Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşaat imzası yaşıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL'den başlıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım bilgisinden önce projeden bahsedelim. 110 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Bulvar İstanbul Konutlarında daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.


Bulvar İstanbul Evlerinde sauna, spor tesisler, fitness center, otopark, bisiklet yolları, dinlenme alanları, buhar odası, yüzme havuzu ve Türk hamamı bulunuyor. Başakşehir bulvar İstanbul adres bilgisi için 444 66 10 no'lu telefon ile iletişime geçebilirsiniz.


Başakşehir Bulvar İstanbul ulaşım:

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön