04 / 05 / 2024

Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, TOKİ Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı




Kayseri’nin Bünyan İlçe Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, belediye olarak asfaltlama çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi.


Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü,  TOKİ  Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı. Daha önce söz verdiğimiz gibi İlçemizdeki hizmet standardını, yüksek hizmet seviyesine getireceğiz. İlçe halkımızın daha güzel bir Bünyan’da yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sürekli irtibat halinde olduklarını belirterek, “ İlçemizin sorunlarını çözmek ve halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Üç bölgemizde sıcak asfalt atıldı. Sümer Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki zemin sıkıştırma çalışmalarımız ise sürüyor. Bu işler bittiği zaman hemen sıcak asfalt atılacak. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bünyan Belediyesinin asfalt çalışmasına vatandaşlarda büyük ilgi gösterirken, yollara ilk asfalt Başkan Şinasi Gülcüoğlu tarafından atıldı. 



Haber 38


Geri Dön