28 / 04 / 2024

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 



Şarkıcı Burcu Güneş, 2002 yılında hayatını kaybeden babası Ali Güneş'ten miras kalan Antalya Kepez'deki evi bedelsiz şekilde üzerine aldığı iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş'e tapu iptali davası açtı. NTV'de yer alan habere göre; mahkeme, davanın sağlıklı biçimde sonuçlandırılması için Nuray Güneş adına kayıtlı evin 8'de 3 hissesine ihtiyati tedbir konulmasına hükmederek karşı tarafın 2 hafta içinde cevap dilekçesini gönderilmesine karar verdi. 

'KIZIM BUNU SENDEN HİÇ BEKLEMİYORDUM'

Kepez'deki evde oğlu Eren Can'la (30) beraber yaşayan Nuray Güneş yaptığı açıklamada, "Kendisi benim canım kızım. Çok seviyorum. Çünkü bana 'Anne' diyen ilk kişidir. Aradan 28 sene geçmiş. 28 yıl sonra bana dava açıyor. Beni o kadar üzdü ki, Ben 2 bin TL emekli maaşıyla geçinen bir insanım. Kızım bunu senden hiç beklemiyordum" dedi.

‘TAMAMEN GERÇEK DIŞI VE YALAN’

Şarkıcı Burcu Güneş, Nuray Güneş’in açıklamalarına sosyal medya hesabından cevapladı. Kamuoyunun yanlış yönlendirildiğini, hakkında olumsuz ve gerçeğe uymayan algı yaratıldığını söyleyen Güneş, açıklamasında şunları söyledi: 

"Maalesef yargıya intikal etmiş bir konu hakkında kameralar önünde gerçek dışı söylemlerde bulunulmuş ve kamuoyunda farklı bir algı yaratmak, adımı yıpratmak için son günlerde bilinçli bir şekilde basına yanlış haberler sevk edilmiştir."

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

"Babamın ikinci eşinin ve kardeşimin kamuoyunda yaratmaya çalıştığı ihtiyaç sahibi- gariban olduklarına yönelik algı, tamamen gerçek dışı ve yalandır."

"Birçok gayrimenkule sahip oldukları bilinmesine rağmen sırf aleyhimde yanlış bir algı yaratmakla beni haksız yere merhametsizlikle, vicdansızlıkla ve paragözlükle suçlayarak zor durumda bırakacaklarını sanmaktadırlar. "

"Babamın ikinci eşi bana o büyük sevgisini (!) anlatacak kadar iyi, samimi duygular besleseydi ve bana ulaşmak isteseydi kameralar önünde yalan beyanlarla algı yaratmak yerine bizzat beni arayabilir ve ulaşabilirdi. Bana yıllardır hiçbir şekilde ulaşmayıp aksine magazinsel bir şekilde kameralar önünde şov yapması samimiyetsizliğinin göstergesidir.”

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 


Geri Dön