27 / 04 / 2024

Çubukçu ile Yasaman arasındaki villa kavgası büyüyor

Çubukçu ile Yasaman arasındaki villa kavgası büyüyor

Ünlü sanatçılar Ajda Pekkan ve Emel Sayın ile bir dönem aşk yaşayan Diş hekimi Ateş Çubukçu ile Avukat Hamdi Yasaman'ın kavgası giderek büyüyor



Sayın ile bir dönem büyük bir aşk yaşayan Prof. Dr. Hamdi Yasaman, Çubukçu'nun eşinin Topbaş ile fakülteden arkadaş olduğunu ve villasını yıktırmakla tehdit ettiğini, bir site toplantısında ise kendisine hakarette bulunduğu iddiasıya 7 bin 500 TL'lik tazminat davası açmıştı.

Dava ile yanıt verdi

Pekkan'ın eski aşkı Çubukçu ise komşusuna karşı dava ile yanıt verdi. Çubukçu, avukat aracılığıyla Sarıyer 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Yasaman'ın İmar Kanunu ve Kat Mülkiyeti Yasası'na aykırı işlemlerde bulunduğunu, davalıya bu yöndeki işlemlerine son vermesini bildiren noter kanallı ihtarnameler gönderdiğini ileri sürdü. Çubukçu, ihtarlarına aldırmayan Yasaman'ın bahçesine yaptırdığı havuz ile yola tecavüz ederek yaptırdığı kapalı garaj ile verandanın kaçak olduğunu iddia etti.

"Projeye aykırı"

Çubukçu, projeye aykırı olarak inşa ettirilen bölümlerin yıkılmasını ve taşınmazın yeniden eski haline getirilmesi isteminde bulundu. Sanat dünyasının iki ünlü kadınının eski sevgililerini karşı karşıya getiren davaların sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Canan İspir/Gazete Habertürk


Geri Dön