Genel

Burger King restoran sayısını 3 bine çıkaracak!

Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King, 20. yılını kutluyor. Burger King, 70 ilde 600’den fazla restoranı ve 15 bin çalışanıyla hizmet veriyor.

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, “Her yıl yüzde 30 büyüme hedefiyle çok hızlı büyüdük. Türkiye’deki bu başarılı operasyon modelini Çin’e ihraç ettik” dedi.


25 bin kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Kurdoğlu, “2019 yılına kadar yaklaşık 800 milyon dolar yatırım yaparak, Çin ve Türkiye’deki restoran sayımızı 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Yeni ürünler 

TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici ise, yeni ürün geliştirmeye önem verdiklerine de değinerek,  “Bizim geliştirdiğimiz Big King ve King Chicken, globalde birçok ülkede satışa çıkarıldı. Patateslerimiz ise yaptığımız en önemli inovatif girişimdir” dedi.


Milliyet