28 / 04 / 2024

Bursa Endülüs Park AVM 11 Mayıs'ta açılacak!

Bursa Endülüs Park AVM 11 Mayıs'ta açılacak!

Bursa'yı dünyaca ünlü moda markası H&M ile buluşturmaya hazırlanan ve bünyesindeki birçok ilki ve yeniliği bulunduran Endülüs Park, 11 Mayıs'ta Bursalılara merhaba diyecek.



Endülüs Park, Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si olmak için gün sayıyor. Bursa'da alışveriş ve perakende dünyası Endülüs Park ile nefes alıyor, cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile buluşuyor. Başlı başına kentin alışveriş kültürüne bir yenilik getirecek olan açılır kapanır cam tavanın altında ise Bursa'nın heyecanla beklediği H&M ve Türkiye'nin ve dünyanın birçok önemli markası Endülüs Park'ta kente merhaba diyor. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu bir hizmet anlayışı geliyor.


Endülüs Park kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, AVM'nin 11 Mayıs'ta açılacağını ve Bursa'nın alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Barutçuoğlu, ''Bildiğiniz gibi ülkemiz özellikle son zamanlarda zor günlerden geçiyor. Endülüs Park ailesi olarak biz içinde bulunduğumuz gergin atmosfer ile baş etmenin yolunun yine çok çalışmak olduğunu inanıyoruz. Ülkemizin geleceğine ve ekonomimizin derinliğine güveniyoruz. Bu sürece bizim de olumlu katkımız Endülüs Park. İşimize odaklanmış bir şekilde, tüm ekibimiz ile açılışımız için gün sayıyoruz, son hazırlıklarımızı yapıyoruz." dedi.


Endülüs Park'ın başta Bursa olmak üzere ülkemiz adına katma değer yaratacağına inandıklarını da belirten Barutçuoğlu, projenin 95 bin m2 inşaat alanına sahip, 30 bin m2 kiralanabilir alanda 101 mağaza ve AVM üzerinde yükselen 252 rezidanstan oluştuğunu ve tamamlandığında yaklaşık 1.500 kişiye istihdam sağlayacaklarını sözlerine ekledi.


Barutçuoğlu, ''Endülüs Park kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyoruz. Bu, hem kiracılarımıza hem de ev sahiplerimize ekonomik anlamda oldukça katkı sağlayacak bir özellik. Daha da önemlisi ise bizden sonra gelecek nesiller için bir görev. Endülüs Park bu görevi layıkıyla yerine getiriyor.'' dedi.


Lokasyon avantajlarını da belirten Barutçuğlu, ''Endülüs Park, Bursa'nın en hızlı gelişen aksında Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat kesişiminde. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz bir ulaşım sunarken, çevre yolu bağlantıları ile de tam bir çekim merkezi. İzmir'e, İstanbul'a ve Ankara'ya seyahat edenler artık Endülüs Park ile keyifli bir mola verebilecek. İdo'ya ve Budo'ya da 15 dk'lık bir yakınlıkta olması da Endülüs Park'ın konumunu daha değerli kılıyor.'' dedi.


Endülüs Park kiralama sürecini yöneten Sierra Reval Genel Müdürü Maxence Liagre ise AVM'nin konsepti ve mağaza karmasından bahsetti. Endülüs Park'ın Bursa'da sosyalleşme adına tüm fonksiyonları bünyesinde barındırdığına değinen Liagre, ''Dünyaca ünlü moda markası H&M'in, Bursa ile ilk kez Endülüs Park'ta tanışacak. Bu bizim için olduğu kadar kentimiz için de mutluluk verici bir gelişme. Ayrıca modayı yakından takip eden Bursalılar için de çok heyecan verici bir kazanım.'' dedi.  Liagre, H&M'in yanı sıra İpekyol, Hotiç, Damat Tween, Storks, Mavi, Nike, Karaca Home, Teknosa, Migros, Silk and Casmere, Joker Baby, Penti, Sarar, Bull İstan, MOC, Starbucks, Alaçatı Muhallebicisi gibi şehrin alışveriş alışkanlıklarını devam ettiren markaların da Endülüs Park'ta yerini alacağını belirtti.


Bursa'da Bugün Gazetesi



Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır Alışveriş Merkezi (AVM) olacak Endülüs Park, 11 Mayıs'ta kapılarını aralayacak. Konutlarda ise ay sonunda yaşam başlayacak.


Kurucu ortaklardan Mustafa Barutçuoğlu, dün Mudanya Yolu üzerinde bulunan Endülüs Park Rezidans ve AVM'de düzenlenen basın toplantısında, projede çevreye dost sistemlerin tercih edildiğini belirterek, bu sayede enerji tüketimini minimuma indireceklerini söyledi. 


Toplam 95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede AVM kısmının 55 bin metrekareyi kapsadığını anlatan Barutçuoğlu, 250 rezidansın oturmaya hazır olduğunu da açıkladı. Barutçuoğlu, “100 konutun satışı devam ediyor. Mart sonundan itibaren kat malikleri taşınmaya başlayacak. AVM ise 11 Mayıs'ta hizmete açılacak” dedi.

 

Lokasyon olarak avantajlı olduklarını dile getiren Barutçuğlu, ‘‘Endülüs Park, Bursa'nın en hızlı gelişen aksında; Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat kesişiminde. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz bir ulaşım sunarken, çevre yolu bağlantıları ile de tam bir çekim merkezi” diye konuştu.


1 DAKİKADA ÜSTÜ KAPANIYOR


Bursa'nın üstü açılır kapanır AVM'ye kavuşacağını ifade eden Barutçuoğlu, “Müşteriler elektromanyetik alana maruz kalmadan açık havada alışveriş yapabilecek. Sistem rutubet ortamına duyarlı, bir dakika içinde paneller kapanıyor” diye konuştu. Bursa'da bulunmayan mağaza ve restoranları tüketicilerle buluşturacaklarını kaydeden Barutçuoğlu, AVM'de 101 mağazanın hizmet vereceğini ve bin 500 kişiye istihdam sağlanacağını da sözlerine ekledi. 


ENERJİ TASARRUFLU


Barutçuoğlu, Endülüs Park'ın kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacağına dikkat çekerek, “Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyoruz” dedi. Endülüs Park kiralama sürecini yöneten Sierra Reval'in Genel Müdürü Maxence Liagre ise AVM'nin konsepti ve mağaza karmasından bahsetti. Liagre, şunları kaydetti: ‘‘Dünyaca ünlü moda markası H&M, Bursa ile ilk kez Endülüs Park'ta tanışacak. Bunun yanı sıra İpekyol, Hotiç, Damat Tween, Storks, Mavi, Nike, Karaca Home, Teknosa, Migros, Silk and Casmere, Joker Baby gibi markalar da yer alacak.''


Olay Bursa



Haber Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursa'nın ilk üstü açılır alışveriş merkezi olan ve Gayrimenkul Yatırım tarafından 60 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yapılandırılan Endülüs Park Alışveriş Merkezi 11 Mayıs'ta kapılarını açacak.


ÇEVRECİ BİNA 

Alışveriş Merkezi projelendirmeden öncede kapsamlı bir araştırma yaptıklarını ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Endülüs Park Kurucu Ortağı Mustafa Barutçuoğlu, "Üstü açılır kapanır olan alışveriş merkezimizde 101 mağaza yer alacak bin 500 kişiye de istihdam alanı açılmış olacak. Girişi çıkışlar trafik açısından rahat olacak. Güvenlik için her şey düşünüldü. Bursalıların nefes alacakları yeni bir alan yaratıyoruz. Kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz. Egzoz gazından ısı sağlayacağız. Çevreci kimliği ile fark yaratan bir yapı inşa ediliyor" dedi. 


SOSYALLEŞME ALANI 

Sierra Reval Yönetim, Pazarlama ve Danışmanlık Genel Müdürü Maxence Liagre, herkese alışveriş imkanı sağlayacak bir düzen oluşturduklarını belirterek, "Mağaza karmasına dikkat edildi. Bursa'da olmayan farklı markalar yer alacak. Burası bir sosyalleşme alanı olacak. Farklı konseptlerde mağazalar olacak. Örneğin kahve kültürünün tanınacağı, insanların kendi kahvelerini yapabileceği mekan olacak. Ailelerin rahat hareket etmesini sağlamaya özen gösterdik" diye konuştu. 


Bursa Hakimiyet



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si Endülüs Park, 11 Mayıs'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Endülüs Park Rezidans&AVM kumcu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, beraberindeki Endülüs Park AVM Müdürü Nermin Sipahioğlu ve Sierra Reval Genel Müdürü Maxence Liagre ile düzenlediği basın toplantısında, 11 Mayıs'ta kapılarını açacak olan toplam 60 milyon dolar yatırım bedeline sahip Endülüs Park'ın, Bursa'nın alışveriş alışkanlıklarını değiştireceğini iddia etti. Barutçuoğlu, "Endülüs Park'ın başta Bursa olmak üzere ülkemiz için katma değer yaratacağına inanıyoruz. Proje, toplam 95 bin metrekare inşaat alanına sahip. 30 bin metrekare kiralanabilir alanda 101 mağaza ve AVM üzerinde yükselen 252 rezidanstan oluşuyor. Tamamlandığında yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlayacak" dedi. 


Barutçuoğlu, Endülüs Park'ın, Bursa'nın ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacağını belirterek, "İhtiyacımız olan elektriği kendimiz üreteceğiz. Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyoruz" şeklinde konuştu. Barutçuoğlu, lokasyon avantajları hakkında da şu bilgileri verdi: "Endülüs Park, Bursa'nın en hızlı gelişen aksında Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat kesişiminde. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz bir ulaşım sunarken, çevre yolu bağlantıları ile de tam bir çekim merkezi. İzmir'e, İstanbul'a ve Ankara'ya seyahat edenler artık Endülüs Park ile keyifli bir mola verebilecek. İDO'ya ve BUDO'ya da 15 dakikalık bir yakınlıkta olması da Endülüs Park'ın konumunu daha değerli kılıyor." AVM'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı Endülüs Park AVM Müdürü Nermin Sipahioğlu, bu ay sonunda yaşamın başlayacağı rezidanslarda doluluk oranının yüzde 50'yi bulduğunu, 11 Mayıs'ta açılışı yapılacak alışveriş merkezindeki doluluk oranının ise yüzde 80'e ulaştığını söyledi. Liagre, H&M'in yanı sıra İpekyol, Hotiç, Damat Tween, Storks, Mavi, Nike, Karaca Home, Teknosa, Migros, Silk and Casmere, Joker Baby, Penti, Sarar, Bull İstan, MOC, Starbucks, Alaçatı Muhallebicisi gibi markaların da Endülüs Park'ta yerini alacağını aktaran Sipahioğlu, şunları kaydetti: "Bursa'da alışveriş ve perakende dünyası Endülüs Park ile nefes alacak. Cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile buluşacak. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu bir hizmet anlayışı gelecek." 


Dünya



Haber Fortune Bursa Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Bursa etkili ve farklı projelere hız verdi. Endülüs Park AVM yatırımı şehrin modern anlayışına uygun ve güçlü teknolojik altyapısı ile bir yıldız gibi parlayacak. 


Bursa her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Kentin gelişimine, daha keyifli alışveriş ve daha konforlu yaşam ile farklı alternatifler sunuluyor. Bunlardan biri de Endülüs Park AVM. Yeni yatırım şimdiden proje büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Endülüs Park, 95 bin metrekare inşaat alanına sahip. 30 bin metrekare kiralanabilir alanda 101 mağaza ve AVM üzerinde yükselen 252 rezidanstan olarak planlanmış. Proje tamamlandığında yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlanmış olacak. 


ÜSTÜ AÇILIR KAPANIR AVM BİR İLK 

Endülüs Park, Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si aynı zamanda. Bursa'da alışveriş ve perakende dünyası Endülüs Park ile nefes alacak, cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile bir arada olacak. Başlı başına kentin alışveriş kültürüne yenilik getirecek olan açılır kapanır cam tavanın altında ise Bursa'nın heyecanla beklediği birçok dünya markası Bursa'ya merhaba diyecek. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu hizmet anlayışı da Endülüs'ü öne çıkaran özelliklerden biri. 


ÇEVREYLE DOST YEŞİL BİNA 

Endülüs Park ayrıca kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indirilmiş. Bu durum hem kiracılara hem de ev sahiplerine ekonomik anlamda katkı sağlayacak. Lokasyonu ile Endülüs, Bursa'nın en hızlı gelişen aksında Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat'ın keşistiği noktada yer alıyor. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz ulaşım sunulurken, çevre yolu bağlantılarıyla da tam bir çekim merkezi olarak dikkat çekiyor. 


Özellikle İzmir-İstanbul-Ankara karayolu üzerinde seyahat edenler, Endülüs Park ile keyifli molalar verecek. İDO'ya ve BUDO'ya da 15 dakika mesafede olması Endülüs Park'ın konumunu daha değerli kılıyor. Endülüs Park ile devam eden süreçte kente değer katacak projeler ile Endülüs Park AVM ve yatırım şirketi gayrimenkul piyasasında olmaya devam edecek. Önemli lokasyonlarda proje geliştirmeye müsait arsalar değerlendirilecek. Burada öne çıkan en önemli strateji, tek taraflı kazanç modeline bağlanmamak. Projenin amacı öncelikle kiracıların ve ev sahiplerinin kazançlarını önemsemek üzerine geliştirilen stratejilere dayanıyor. 


Fortune Bursa


Geri Dön