03 / 05 / 2024

Bursa Kale İçi Otel dekorasyonu ile Osmanlı konseptini yansıtıyor!

 Bursa Kale İçi Otel dekorasyonu ile Osmanlı konseptini yansıtıyor!

Kale İçi Otel'i hayata geçiren Nurten ve Ahmet Aydın, Osmanlı konseptini yansıtan dekorasyonu ile konuklarına hem tarihi anlar yaşatmayı, hem de kalite ve farklılığı birlikte sunmayı hedefliyor...



Beş yıldızlı otellerin sayısının giderek arttığı Bursa turizm pastasından butik bir otel ile pay almak için yola çıkarak Kale İçi Otel'i hayata geçiren Nurten ve Ahmet Aydın, Osmanlı konseptini yansıtan dekorasyonu ile konuklarına hem tarihi anlar yaşatmayı, hem de kalite ve farklılığı birlikte sunmayı amaçlıyor.


Eski Osmanlı döneminden kalma bir konağı, butik otel fikriyle günümüze kazandırmak için yola çıkan Nurten ve Ahmet Aydın, Tophane lokasyonunda bulunan eski bir konağı, özgün restorasyon çalışmaları ile butik bir otel işletmesi haline getirdi. 7 odaya sahip Kale İçi Otel, yerli ve yabancı turiste hem Osmanlı zevki ve dokusunu sunmayı, hem de huzurlu ve hikayesi olan bir tatil sunmayı hedefliyor.


Kale İçi Otel'in Kurucularından Nurten Aydın, turizm sektörüne attıkları adımda bu farklı girişimleri ile ilgili olara bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade etti. Aydın, "Eşim ve ben Osmanlı döneminin bina ve tefrişatını çok seviyoruz.Eşim turizm sektöründen geliyor. Bu binayı gördüğümüzde hayalimizdeki işletmeyi gerçeğe dönüştüNurten Aydın rürebileceğimiz düşüncesi ile Kale içi Otel'i hayata geçirdik" dedi.


Doluluk oranlarının otelin yeni kurulmuş olmasına rağmen % 70-80'lerde olduğunu söyleyen Aydın, şehrin gürültüsünden uzak ve ahşap dokunun verdiği huzur ve sağlıktan dolayı tercih edildiklerini belirterek şunları söyledi: "Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olup, tarihi yerlere yakın olması Kaleiçi Otel'in en büyük avantajıdır. Beş yıldızlı otellerin konforunda ve evinizde olduğunuzu hissettiren bir hizmet veriyoruz." 



Ekohaber


Geri Dön