29 / 04 / 2024

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. 4 firmanın katıldığı proje 450 günde tamamlanacak.



Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon Projesi arasındaki Kaliteli Yaşam Merkezi’nin ihalesi gerçekleşti. 14 bin 163 metrekare alanda inşa edilen merkezin 450 günde tamamlanması planlanıyor. 


Demirtaş Mahallesi’nde inşa edilen projenin ihalesine 4 firma katılım gösterdi. Merkezde, 200 yatak kapasiteli modern ve konforlu huzurevi yer alacak.


Başkan Dündar, “İlçemizin ve şehrimizin daha yaşanabilir hale gelmesi adına çalışıyoruz. Her yaştan ve her kesimden insanımızın hayatını kolaylaştırabilmek için sayısız proje hayata geçiriyoruz.Kaliteli Yaşam Merkezi’miz de en önemli projelerimizden biri. İçerisinde 200 yatak kapasiteli huzurevinin yer aldığı merkezde, alzheimer hastaları için gündüz bakımevi bulunacak. Zihnen ve bedenen engelli vatandaşlarımıza günlük bakım hizmeti verilecek. Huzurevinde kadın-erkek odaları olacak. Vatandaş talepleri analiz edilerek, şehrimizin en çok ihtiyacı olan tek kişilik ve çift kişilik odalardan oluşturulması sağlanacaktır. İlçemizde huzurevlerine yerleşmek üzere sıra bekleyen tüm yaşlılara hizmet vereceğiz” diye konuştu.




Milliyet


Geri Dön