30 / 04 / 2024

Bursa Mavi Cin 2011'de kapılarını açacak!

Bursa Mavi Cin 2011'de kapılarını açacak!

Toplam 29 ayrı çarşıda 350 dükkanın yer alacağı Bursa'nın 'AVM tadında' pazarı Mavi Cin, 2011 yılı bahar aylarında kapılarını açmaya hazırlanıyor. 3,2 kilometre yürüme alanına sahip olması planlanan Mavi Çin'de yüz



Bursa'da, gelecek yıl bahar aylarında hizmete girmesi planlanan Mavi Cin, üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturmayı hedefliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı'nın 16 bin metrekare alan üzerine yaptırdığı pazarda 29 ayrı çarşıda toplam 350 dükkan yer alacak. Kiralamada şimdiden yüzde 40 doluluk oranını yakalayan Mavi Cin'in reklam yüzü ise Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım oldu.

Mavi Cin sahibi Serkan Yazıcı, uzun süredir Mavi Cin projesinin hayalini kurduğunu ve 20 milyon TL'lik yatınm yaparak Türkiye'de benzeri olmayan, dünyadaki örneklerinden de farklı özellikler gösteren bir pazar yarattıklannı ifade etti. Yazıcı, farklı bir konsept uyguladıklarının altını çizerek, "Bitmeye yakın bir binamız vardı, o inşaatı tamamen yıktık, yeniden projeye uygun şekilde inşa ediyoruz. Pazar günleri bölgede kurulan oto pazarına binlerce insan gelip gidiyor, onların rahatlıkla gezebileceği bir yer. 3,2 kilometre yürüme alanına sahip olan pazarımız fiyatlarıyla piyasayı renklendirecek. Türkiyede ilk kez böyle bir proje yapılıyor. Dünyada da bizim gibi her sekörü farklı alanlara yerleştiren yok'diye konuştu.

Mavi Çin'deki ürün çeşitliliğiyle ilgili de bilgi veren Yazıcı, "Eczane, çocuk yuvası, Milli Piyango ve iddia bayisi ile gazete bayisinin de yer alacağı Mavi Cin'de satışa sunulacak ürünler çok çeşitli. Bunları sayarsak, kadm, erkek, çocuk tekstili, kozmetik, elektronik, el emeği ürünler, antika, yiyecek içecek, ev tekstili, akse-suarlar, sağlık ve spor ürünleri, ev mobilyaları ve aksesuar, kuyumculuk ve saatçilik, bahçe malzemeleri, hırdavat ve nalburiye, akvaryum, hayvan bakım ürünleri, dini kitap ve malzemeler, spor nostaljisi ürünleri, otomobil aksesuar ve ürünleri, otomobil aksesuar ve ürünleri, büro mobilya ve ekipmanları, tütün ürünleri, oyuncak, bebek malzemeleri, güvenlik ürünleri, avcılık ve kamp malzemeleri, kırtasiye ve ofis malzemeleri, gözlükçü, beyaz eşya, çiçekçi, kitapçı, müzik aletleri ve ürünleri" diye konuştu.
Dünya


Geri Dön