30 / 04 / 2024

Bursa Modern Kupası sahiplerini buldu!

Bursa Modern Kupası sahiplerini buldu!

Yaklaşık 100 atın yer aldığı müsabakalarda Bursa Atlı Spor Kulübü, İstanbul Binicilik, İstanbul Country, Maslak Kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan’dan ve ferdi olarak katılan 60 binici dereceye girebilmek için birbirleriyle mücadele etti.



Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda Sinpaş GYO Bursa Modern Kupası Sahiplerini Buldu


Bursa Atlı Spor Kulübü, Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın ikinci ayağında, birinci gün koşulan Sinpaş GYO Bursa Modern Kupası’nın birincisi Bering Deux adlı atıyla Serra Yedikardeş, ikincisi Velvet Brown adlı atıyla Taha Yedikardeş ve üçüncüsü Clooney adlı atı ile yine Taha Yedikardeş olurken, yarışmacılar kupalarını Bursa Valisi Sn. Münir Karaloğlu’nun elinden aldı.


Şükrü Erdem Kapalı Maneji’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 100 atın yer aldığı müsabakalarda Bursa Atlı Spor Kulübü, İstanbul Binicilik, İstanbul Country, Maslak Kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan’dan ve ferdi olarak katılan 60 binici dereceye girebilmek için birbirleriyle mücadele etti.

2 gün boyunca süren müsabakalar toplam 10 kategoride gerçekleştirilirken oldukça keyifli ve çekişmeli anlara sahne oldu. SİNPAŞ GYO BURSA MODERN tarafından da desteklenen müsabakalar sonunda, dereceye giren yarışmacılara kupalar ve çeşitli miktarda para ödülleri verildi. Müsabakalara katılan Bursa Atlı Spor Kulübü sporcuları Selçuk Yedikardeş, Hasan Şentürk, Erol Akbaş, Serra Yedikardeş, Taha Yedikardeş, Serven Çakaroğlu, Eren Kefeli ve Selen Çağlar dereceye girebilmek için mücadele eden isimler arasındaydı.


İlk gün gerçekleştirilen müsabakaları izlemek için gelen Bursa Valisi Sn. Münir Karaloğlu müsabakaları büyük bir ilgi ile takip ederken, Sinpaş GYO Bursa Modern Kupası’nda dereceye giren binicilere kupalarını ve ödüllerini takdim etti. Yarış sonunda Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş, ilkini 1 ay önce 01-02 Şubat tarihinde gerçekleştirdikleri müsabakaların ikinci ayağını da 01-02 Mart tarihlerinde layıkıyla gerçekleştirmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, sponsorluk katkılarıyla yanlarında olan Sinpaş GYO Bursa Modern’e teşekkür plaketi takdim etti. Sinpaş GYO Bursa Modern adına Özleyiş Ardalı’da Bursa Valisi Sn. Münir Karaloğlu, Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş ve dereceye giren sporculara Sinpaş GYO Bursa Modern özel hediyesi Osmanlı motifli kahve fincan seti hediye etti.



Geri Dön