17 / 05 / 2024

Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları

Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları

Yaklaşık 100 atın yer aldığı müsabakalarda Bursa Atlı Spor Kulübü, İstanbul Binicilik, İstanbul Country, Maslak Kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan’dan ve ferdi olarak katılan 60 binici dereceye girebilmek için birbirleriyle mücadele etti.

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Bursa Büyükşehir 660 kiracısından kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma kararı nedeniyle kepenk indirecek olan esnafından kapalı kaldıkları süre boyunca kira almamaya karar verdi...

Bursa'da 1 yıl içerisinde 750'den fazla kıraathane kepenk indirdi!

Bursa'da koronavirüs salgını nedeniyle 6 ay kapalı kalan kıraathaneler teker teker kepenk indiriyor. 

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Kapalı Çarşı esnafından 'kira alınmasın' talebi!

Bursa Kapalı Çarşı'daki bedestende işyerleri bulunan esnaflar, bir hayır kurumu olan Vakıflar'ın salgın süresince hiç kira almamasını talep etti...

Bursa Zafer Plaza 51.4 milyon liraya bugün satılıyor!

Bursa Zafer Plaza  Alışveriş Merkezi’nin yüzde 19’luk hissesi bugün Bursa Büyükşehir Belediye Encümeni'nde satılacak. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek ihalenin bedeli 51,4 milyon lira olarak belirlendi.

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Bursa Tarihi Kapalı Çarşı'daki 121 dükkan yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından sonra başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamladı.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi bugün sona eriyor. Projede kura çekilişi 12 Temmuz Çarşamba Keles Belediye Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları Haberi

Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları

Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda Sinpaş GYO Bursa Modern Kupası Sahiplerini Buldu


Bursa Atlı Spor Kulübü, Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın ikinci ayağında, birinci gün koşulan Sinpaş GYO Bursa Modern Kupası’nın birincisi Bering Deux adlı atıyla Serra Yedikardeş, ikincisi Velvet Brown adlı atıyla Taha Yedikardeş ve üçüncüsü Clooney adlı atı ile yine Taha Yedikardeş olurken, yarışmacılar kupalarını Bursa Valisi Sn. Münir Karaloğlu’nun elinden aldı.


Şükrü Erdem Kapalı Maneji’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 100 atın yer aldığı müsabakalarda Bursa Atlı Spor Kulübü, İstanbul Binicilik, İstanbul Country, Maslak Kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan’dan ve ferdi olarak katılan 60 binici dereceye girebilmek için birbirleriyle mücadele etti.

2 gün boyunca süren müsabakalar toplam 10 kategoride gerçekleştirilirken oldukça keyifli ve...