27 / 04 / 2024

Bursa Mudanya'da değişim ve dönüşüm hızlandı!

Bursa Mudanya'da değişim ve dönüşüm hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın dört bir yanına hizmet götürdüklerini, değişim ve dönüşüm çalışmalarını tüm bölgelerde hızla devam ettiğini söyledi.



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bölgede değişim ve dönüşüm projelerinin hızla sürdüğünü, Bursa’nın dört bir yanına hizmet götürdüklerini söyledi. 

Başkan Aktaş, “’Evciler’e örnek olsun’ diye lavobalar yapmak istiyoruz. Mudanya Belediyesi ‘Yer benim’ diyor. ‘Buyurun siz yapın’ diyoruz. 4 senedir herhangi bir faaliyet yok. Benzer sıkıntıyı, buradaki hemen her bölge için her girişimimizde yaşıyoruz. Bu şekilde mantık, anlayış olmaz” açıklamasında bulundu.

Bursa Belediyesi'nde yer alan habere göre Başkan Aktaş, Mudanya’ya bağlı 10 köye teknik gezi yaparak, vatandaşlarla buluştu. Aktaş, inşaatları tamamlanan tesisleri gezdi.

 

Sözde ulaşım master planı…

Başkan Aktaş, açıklamasında Mudanya Belediyesi tarafından ‘kamuoyu yoluyla’ kendisine iletilmeye çalışılan sözde ulaşım master planını değerlendirdi. 4 yılda 3 kez bile meclis toplantısına katılmayan bir ilçe belediye başkanının ulaşımla alakalı master plandan söz etmesinin şaşırttığını ifade eden Başkan Aktaş, masa başında çizilmiş, hiçbir alt yapısı olmayan, bilimsel dayanağı bulunmayan, çözüm üretmeyecek planla ahkam kesilmeye çalışıldığını hatırlattı. Mudanya halkının bunun takdirini yapacağına inandığını belirten Başkan Aktaş, “Seçim endeksli çalışan bir parti değiliz. Bizim genel başkanımız neredeyse yılın 365 günü bu performansı, heyecanı ortaya koyuyor. Bir mahallenin daha sıkıntısını giderebilir miyiz, bir problemi daha halledebilir miyiz; bunun derdi ve hesabı içerisindeyiz. Mudanya halkına verdikleri destek ve sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum. İnşallah onlara daha çok hizmet edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


 


Geri Dön