03 / 05 / 2024

Bursa Mustafakemalpaşa'da projeler son aşamaya geldi!

Bursa Mustafakemalpaşa'da projeler son aşamaya geldi!

Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Mustafakemalpaşa 'da yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri yerinde inceledi. Projelerle birlikte Mustafakemalpaşa 'nın çehresinin değişeceği ve sosyal yaşamın iyice canlanacağı belirtildi.



Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve ilgili daire başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Gençlik ve Sosyal Yaşam Merkezi, Kirmasti Deresi Rekreasyonu ile köprü projelerinin yapımıyla ilgili yeni bir planlama yapıldı. 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, planlanan projelerin Mustafakemalpaşa'nın çehresini değiştireceğini söylerken, sosyal yaşamın daha da canlanacağını belirtti. Başkan Kurtulan; " Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman desteğini gördük. Yaptığımız tüm çalışmalarda bizim yanımızda oldu. Vatandaşımıza bu dönemde söz verdiğimiz büyük hizmetlerin atılımına 2015 yılıyla birlikte başlayacağız. Daire başkanlarımızla birlikte ihtiyaç duyulan projelerin son aşamalarını yerinde değerlendirdik. Projelerin görsellerini ilgililere sunduk. Mustafakemalpaşa'nın ihtiyaçlarını belirleyerek, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön