27 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..



Bursa'nın Nilüfer Beşevler Mahallesi'nde Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş tarafından yapılması planlanan "Double Tree By Hılton" projesi için şirket Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılarak Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatmıştı. ÇED onayı alan proje resmen hayata geçiyor.

400 milyon TL'ye mal olacak proje kapsamında yapılacak inşaat çalışmasının 12 ay süreceği belirtildi.

Bursa Nilüfer e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

DOUBLE TREE BY HILTON BURSA-NİLÜFER PROJESİ DETAYLARI

Gerçekleştirilecek faaliyet ile il ve ülke ekonomisine katkı, çalıştırdığı personel ve yan kuruluşlar vasıtasıyla (hammadde, yardımcı madde tedarikçi firmalar, nakliye firmaları vb.) birçok insana iş imkânı sağlanacak. Bu sebeple projenin hayata geçirilmesi ile istihdam sağlanacak olup bölge ve ülke ekonomisine önemli katkıda bulunulacak ve sosyoekonomik ve kültürel değişimler olumlu yönde etkilenecek.

Şirket tesisi, yurt içi ve yurt dışı turizmine hizmet vermek amacı ile kurulduğunu belirtti. Turistlerin dinlenme ihtiyaçları yanında, yörenin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek, kış sporları yapmak ve geri kalan boş zamanlarında da eğlenme isteklerini gerçekleştirebilmek için değişik aktiviteler yapılabilecek.

Bursa Nilüfer e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

DOUBLE TREE BY HILTON BURSA-NİLÜFER NEREDE?

Söz konusu proje, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Beşevler Mahallesi, H21c05c3q Pafta, tapunun 327 ada, 1 parsel numarasında kayıtlı alanda Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.Ş. tarafından hayata geçirilecek.

Gerçekleştirilmesi planlanan “Double Tree By Hılton" projesinde toplam 152 adet oda yer alacak.  Proje kapsamında, 130 standart oda (260 yatak), 20 süit oda (80 yatak), 2 bedensel engelli odası (8 yatak), toplam 152 oda 348 yatak, 150 Kişilik Lokanta, 100 kişilik Kafeterya, 50 Kişilik Alakart lokanta, 100 ve 120 kişilik 2 adet adet toplantı salonları – 300  kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Türk Hamamı, Termal Havuz,4 adet masaj odası, Tuz odası, Sıcak taş odası, Kar odası, Termal terapi odası, 4 adet aile banyosu, Sauna, Aletli Jimnastik Salonu 100 araçlık Kapalı otopark , 40 Araçlık açık otopark olarak faaliyet göstermesi planlanıyor.

Demir Life'ta teslimler başladı! 1+1'ler 5.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

O ilde 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satışta! Peşinde yüzde 20 indirimle!


Geri Dön