28 / 04 / 2024

Bursa Vakıflar 'dan kiralık 76 taşınmaz!

Bursa Vakıflar 'dan kiralık 76 taşınmaz!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü 76 gayrimenkulü kiraya vermek üzere harekete geçti. Yetkililer, kiralık taşınmazların kullanım alanlarının 6 metrekare ile 15 bin 943 metrekare arasında bulunduğuna dikkat çekti



Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü 76 gayrimenkulü kiraya vermek üzere harekete geçti. Bursa 'daki taşınmazların Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Karacabey, M. K. Paşa ve Mudanya, Bilecik 'teki taşınmazların Merkez ve Bozüyük, Sakarya 'dakilerin Kaynarca, Yalova 'dakilerin Armutlu ve Merkez 'de bulunduğunu açıklayan yetkililer, bu taşınmazların hangar, dükkan, konut, arsa, büro, dükkan, konut ve bahçe, zeytinlik, kervarsaray ve tarla olduklarını bildirdi.

Bu taşınmazların kullanım alanlarının 6 metrekare ile 15 bin 943 metrekare arasında bulunduğuna dikkat çeken yetkililer, yıllık tahmini bedel olarak 40 TL ile 25 bin 200 TL arasında dağılan rakamlar tayin edildiği açıkladılar.

Yüzde 23 geçici ve ek teminat bedeli olarak 10 TL ile 5 bin 796 TL arasında değişen rakamlar belirleyen Vakıflar, ihalenin 14 Mart 2011 tarihinde Hocahasan Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi No 129 Bursa adresindeki Vakıflar Bölge Müdürlüğü 'nde yapılacağını açıkladılar.
Detalylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön