27 / 04 / 2024

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.



Bursa OYAK Renault fabrikalarında üretilen Yeni Rwnault Clio, Türkiye'de görücüye çıktı.

Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Yeni Clio, etkileyici far imzası, dijital ön konsolu ve sportif esprit alpine donanım opsiyonu ile beraber müşterilerin beğenisine sunuldu.

Yeni Clio'nun Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla yollara çıkarken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

2 çeşit motor seçeneği olan Techno Esprit Alpine donanımın TCe 90 hp x-tronic versiyonu 1 milyon 23 bin 900 TL'den, e-Tech full hybrid 145 hp versiyonu ise 1 milyon 248 bin 900 TL'den alıcılarını bekliyor.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Bugüne kadar dünya çapında 16 milyon adet satışa ulaşan Renault Clio dünya genelinde en fazla satanlar arasına girerken, Avrupa'da ve Türkiye'de 'Yılın Otomobili' ödüllerine layık görüldü. Dünyada en fazla Clio satılan 2’nci ülke olan Türkiye'de, bugüne kadar 600 binden fazla satış gerçekleştirildi. Bursa OYAK Renault Fabrikaları'nda 4,2 milyon adetlik üretimi geçen araç, B-HB segmentinde satılan her iki otomobilden biri olarak ön plana çıkıyor.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

7 GÖVDE RENGİYLE YOLLARDA OLACAK

Bu araç, yeni stili ile beraber daha çekici ve zarif olarak ön plana çıkıyor. İç mekân, şık ve seçkin mimarisiyle Renault’un yeni dizayn dilini ilk defa yorumluyor. Far imzası tümüyle yeni ve Renault kimliğini yansıtıyor. Gergin, kesin ve verimli çizgiler, otomobile daha çekici bir karakter sağlıyor.

İç dizaynda yeni döşemeler ve biyolojik kaynaklı malzemeler Renault Clio’yu güncel bir araç haline getiriyor. Bunun yanı sıra, kalitesini ve kabindeki tecrübesi önemli ölçüde artırıyor. Sportif ve şık Esprit Alpine donanım seviyesi bir yandan iç ve bir yandan da dış tasarım olarak yeni Renault Clio dönemini en iyi biçimde özetliyor.

Honda’dan City hayranlarına arka arkaya müjde! City’e bu ay da zam gelmedi!

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!


Geri Dön