29 / 04 / 2024

Bursaray Emek hattında son aşamaya gelindi!

Bursaray Emek hattında son aşamaya gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden Bursaray Emek hattında son aşamaya gelindiği bildirildi. Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba inşaatı biten, ince işçiliği de son aşamaya gelen Emek hattında incelemelerde bulundu



Bursa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden Bursaray Emek hattında son aşamaya gelindiği bildirildi. Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba inşaatı biten, ince işçiliği de son aşamaya gelen Emek hattında incelemelerde bulundu. Altepe, Bursaray Emek hattının, Görükle hattında yapılan tasarrufla hiç para harcanmadan yapıldığını söyledi.

Hedeflerinin raylı sistemi Bursanın her tarafına ulaştırmak olduğunu dile getiren Altepe, "2,5 kilometrelik hatta çalışmalar son aşamaya geldi. Bursaray Emek hattında bir ay sonra yolcu taşınmasına başlanacak" dedi.

Altepe, Emek hattının kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve tasarruf politikasının en büyük örneği olduğunu vurgulayarak, "İhalesi seçim öncesi yapılan Görükle hattını yeniden ele aldık. Konforlu ulaşımla Mudanya, Bursaya 2,5 kilometre daha yakınlaştı. yaklaşık 80 milyon liraya mal olan Emek hattı için Bursa Büyükşehir Belediyesinin kasasından hiçbir harcama yapılmadı" diye konuştu.
AA


Geri Dön