29 / 04 / 2024

Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları!

Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları metrekare birim bazında 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve 6 bin dolara kadar çıkıyor... Proje toplam 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor.



Businist Office projesi, Anadolu Yakası'nda Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor. Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Businist Office Fikirtepe projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığındaki SVR Grup tarafından yükseliyor. Projenin toplam yatırım bedeli 500 milyon TL. 


Toplam 393 ofisten meydana gelen Businist Office Fikirtepe projesindeki dükkan sayısı ise 22. Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları metrekare birim bazında 4 bin dolardan başlıyor. 


Businist Office Fikirtepe ofis fiyatları 6 bin dolara kadar yükseliyor. Businist Office Fikirtepe satılık ofis alanları 45 ile 320 metrekare arasında değişiyor. 


Businist Office Fikirtepe satılık dükkanların alanları ise 60 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 380 metrekareye kadar yükseliyor. 


Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları!

Businist Office Fikirtepe ödeme seçenekleri kapsamında isteyenler peşin ödeme yaparken banka kredisi ile taksit seçeneği de uygulanıyor. 


Businist Office Fikirtepe adres bilgileri: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul


Businist Office Fikirtepe satış ofisi iletişim

Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com


projeye sor



Geri Dön