30 / 04 / 2024

Businist Office Fikirtepe fiyatları!

Businist Office Fikirtepe fiyatları!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Ödemelerin peşin ya da banka kredisi ile gerçekleştiği Businist Office Fikirtepe fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor...



Businist Office Fikirtepe fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz. Proje; Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın yükseliyor.


Toplam 396 adet ofis ve 22 dükkandan oluşan Fikirtepe Businist Office fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor. 


Businist Office Fikirtepe fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Ödemelerin peşin ya da banka kredisi ile yapıldığı projede 3 blok yer alıyor.


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi, SVR Gayrimenkul Yatırım imzasıyla, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Businist Office Fikirtepe fiyatları!


2 etaptan meydana gelen Businist Office Fikirtepe fiyatları metrekaresi 4 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin yatırım bedeli 550 milyon TL olarak belirledi.


Businist Office Fikirtepe satış ofisi: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön