Proje Güncel

Büyükçekmece Ihlamur Konakları'nın yüzde 15'lık kısmı satıldı! 

Büyükçekmece’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak inşa edilen ve hafriyatı tamamlanan Ihlamur Konakları projesinin yüzde 15’likkısmının satışı tamamlandı.

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası Beyaz Group İnşaat ve Cemrem İnşaat tarafından inşa edilen ‘Ihlamur Konakları’ projesinin yüzde 15’i satıldı. Yaklaşık iki ay önce lansmana çıkan proje, bölgenin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

EN ÇOK TALEP 3+1'LERE OLDU!

Hafriyatı tamamlanan ve fore kazıklarının çakılması da bitme aşamasında olan ‘Ihlamur Konakları’nda en çok talep ise 3+1 dairelere geldi.

Projenin geldiği durum ve çalışmalarına ilişkin bilgi veren Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz, tüm projelerini büyük bir titizlikle inşa ettiklerini ve özellikle de kentsel dönüşümü çok önemsediklerini dile getirdi.

630 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM 

Emrah Beyaz “Büyükçekmece’de en çok kentsel dönüşüm projesi yürüten şirketlerden biriyiz. Bu alanda öncü olma kararı aldık ve çalışmalarımız bu yönde sürdürüyoruz. Bölgede toplam 15 kentsel dönüşüm projesinde toplam 730 konut 56 ticari bölümü tamamlayarak teslim ettik.

Yüksek kalitede ürünler kullandığımız Ihlamur Konakları projemizde güneş enerjisi sistemini kullanıyoruz. Bizi tanıyan ve güvenen yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gördük. Toplam 630 milyon TL yatırımla hayata geçen Ihlamur Konakları projemizin şimdiden yüzde 15’lik kısmı satıldı. Ticari alanlara da yoğun ilgi var. Büyük bir zincir marketle ve uluslararası bir fast food markasıyla anlaştık. Diğer yandan bir kahve zinciri ve ev tekstili markasıyla da görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda çok seçici davranıyor va sadece kurumsal markalarla görüşme yapıyoruz”
diye konuştu.

161 DAİRE VE 34 TİCARİ ALANDAN OLUŞUYOR

Büyükçekmece’nin önemli arterlerinden biri olan Cengiz Topel Caddesi üzerinde konumlanan proje, 12 blokta 161 daire ve 34 ticari alandan oluşuyor.

Daireler, 1+1’den 5+2 dubleks konut seçeneklerine kadar geniş bir yelpaze ile sunuluyor. Toplam 8 bin 800 metrekare arsa ve 42 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen ‘Ihlamur Konakları’nda balkon ve teraslar ön plana çıkıyor.

Geniş peyzaj ve yaşam alanlarının inşaat alanından fazla olduğu proje, 5 bin 500 m2’nin üzerindeki yeşil alanıyla da dikkat çekiyor. ‘Ihlamur Konakları’nda, açık olimpik yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları, kapalı
otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetiyle her türlü konforu sağlıyor.

Ege ve Batı Akdeniz mimarisiyle öne çıkan proje, sakinlerine dokuz km’lik bir kıyı şeridi boyunca yürüyüş ve spor
imkanı da sunuyor. Projede tüm blokların ve peyzaj alanının altı 195 araçlık kapasiteli kapalı otopark olarak tasarlandı.

IHLAMUR KONAKLARI NEREDE? 

‘Ihlamur Konakları’, ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. İstanbul Havalimanı’na 45 dk, Metrobüs’e 7 dk, TEM Hadımköy gişelerine 10 dk , E-5 karayoluna 2 dk mesafede konumlanan proje, Başakşehir Devlet Hastanesi, Mimarsinan Devlet Hastanesi ve özel hastanelere de kısa zamanda ulaşım imkanı sağlıyor.

Proje, Aydın Üniversitesi’ne 4 dakika, Beykent Üniversitesi’ne 6 dakika, Arel Üniversitesi’ne ile İstanbul Üniversitesi’ne 20’şer dakikada ulaşım sağlıyor. Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçesehir Koleji gibi eğitim kurumlarına da yakınlığıyla dikkat çeken proje, Atirus Avm’ye 3 dakika, Marmara Park Avm’ye 12 dakika ve Perlavista Avm’ye 6 dakika mesafede bulunuyor.
 

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi için start verildi! Ihlamur Konakları ön talep topluyor!