29 / 04 / 2024

Büyükçekmece Valle Lacus Evleri!

Büyükçekmece Valle Lacus Evleri!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında villaların alanları 672 metrekare olarak belirlendi. Valle Lacus Evleri projesi, KLK İnşaat tarafından Avrupa Yakası içinde Büyükçekmece Bölgesi'nde yer alıyor...



KLK İnşaat'ın projesi olan Valle Lacus, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Büyükçekmece'de yer alıyor. Büyükçekmece  Valle Lacus  Evleri kapsamında 60 bin metrekarelik arsa alanı bulunuyor. 


Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında 8 farklı konut tipi yer alıyor. Büyükçekmece Valle Lacus Evleri satılık villa tiplerinin alanları 672 metrekare olarak belirlendi.


Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında 44 villa bulunuyor. Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında yer alan villaların havuz alanları 72 metrekare olarak belirlendi.


Büyükçekmece Valle Lacus Evleri!


Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında iç bahçeler 11 metrekare ve normal bahçeler ise 2 bin metrekare şeklinde tasarlandı. 

Büyükçekmece Valle Lacus Evleri ne zaman teslim?

Büyükçekmece Valle Lacus Evleri teslimler 2 yıl sonra yapılacak. Büyükçekmece Valle Lacus Evleri kapsamında fitness center,  yüzme havuzu, buhar odaları, sauna ve mini sinema salonu bulunuyor. 


Büyükçekmece Valle Lacus Evleri iletişim

Telefon: (0212) 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr


projeye sor



Geri Dön