Proje Güncel

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesi Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçiriliyor. 422 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Yeşilyaka Su projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.  472 villanın bulunduğu Yeşilyaka Su projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Projede; Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odası, kreş, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahaları, bisiklet parkuru ve mini futbol sahası bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde 8 farklı tipte villa bulunuyor. Projedeki Deniz ve Derya ve Okyanus tiplerinde KDV oranı yüzde 20 olarak açıklanırken, Irmak, Nehir, Göl, Çağlayan, Şelale tiplerinde de yüzde 1 olarak açıklandı.

YEŞİLYAKA SU NEREDE? 

İstanbul Büyükçekmece Karaağaç’ta hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesi, İstanbul Havalimanı, TEM gişelerine ve ana arterlere doğrudan ve kolay ulaşım imkanı sunuyor. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika uzaklıkta inşa edilen Yeşilyaka Su projesi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, Maslak-Levent’e 45 dakika mesafede yer alıyor. 

Web: https://www.yesilyaka.com.tr/

Telefon: 444 0 986 

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı!