29 / 04 / 2024

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinde tam 1.456 konutluk yeni proje inşa edecek. İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı dev proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni toplu konut projesi Manisa Şehzadeler İlçesi, Yukarı Çobanisa Mahallesi, 3405 ada, 5 ve 6 no'lu parsel ve 3274 ada 10 no'lu parsel üzerinde hayata geçirilecek.

Dev toplu konut projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi.

3 etap olarak yükselecek olan toplu konut projesinde 14 blok konutlara ayrılırken, 2 blokta ise dükkanlara ve otopark alanına yer verilecek.

Arsa alanı 55 bin 98 metrekare şeklinde belirtilen toplu konut projesi kapsamında 4 adet havuz, 3 adet bekçi kulübesi 4 adet su deposu da yapılacak.

Peki Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni toplu konut projesi ne zaman tamamlanacak? Dev projede kaç kişi yaşayacak? İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı proje nerede inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Manisa Şehzadeler'de inşa edilecek dev proje ile ilgili merak edilen diğer detaylar...

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

İNŞAATI 8 SENEDE TAMAMLANACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni toplu konut projesi 8 yılda tamamlanacak. Söz konusu projenin inşaat çalışmalarında 100 kişi istihdam edilecek.

Toplam 1.456 adet konut ve 4 adet ticari dükkanın yer alacağı dev toplu konut projesinde 5 bin 890 kişi yaşayacak.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHZADELER PROJESİ NEREDE? 

İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı dev proje Manisa İli, Şehzadeler İlçesi sınırları içerisinde Yukarı Çobanisa Mahallesi'nde bulunuyor. Söz konusu proje alanına en yakın yerleşim yeri yaklaşık olarak kuş uçuşu 350 metre uzaklıktaki Adnan Menderes Mahallesi.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti


Geri Dön