28 / 04 / 2024

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 



Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı planlayan Büyükyalı, 100 yılı aşkın süredir kapalı kalan tarihi binaları Büyükyalı Bulvar ile yeniden şehre ve sosyal yaşama kazandırıyor. 19. yüzyıl mimarisinin modern çizgilerle sentezlendiği Büyükyalı Bulvar, yepyeni bir yaşam merkezi olarak kapılarını açıyor.

Kentin en iyi restoranları ve lezzetlerini buluşturan ‘101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde ilk kez İstanbullular ile bir araya getiren Büyükyalı Bulvar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Büyükyalı Bulvar standını ziyaret eden lezzet düşkünleri, kentin iyi yaşam durağı hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakaladı.

 

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul’un kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak

Yaşamın bu sene başlayacağı Büyükyalı’nın yeniden yaşama kazandırdığı tarihi binalarında sosyal yaşama hizmet verecek olan Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı. Sıcacık cadde atmosferinin deniz havasıyla buluştuğu Büyükyalı Bulvar, kentin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olacak.

Hayatın tüm renkleri Büyükyalı Bulvar'da

İstanbul’un iyi yaşam durağı Büyükyalı Bulvar, kafe, gurme restoran, market, organik pazar, modaevleri, çiçekçi, kuaför, spa ve güzellik merkezi, çocuk kulübü ve spor salonu ile iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla Büyükyalı projesi sakinlerine ve ziyaretçilerine sunuyor.

İstanbul’un yeni kültür sanat merkezi

Büyükyalı Bulvar’ın kalbinde yer alan performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir merkez de kazandırılıyor. Büyükyalı, her sene yerli ve yabancı yüzlerce performansa ev sahipliği yapacak performans merkezi, sinema ve tiyatrosu ile sanatseverlere tarihi atmosferde benzersiz bir deneyim de sunuyor.

Tüm yollar Büyükyalı Bulvar’a çıkıyor

Kentin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada bulunan Büyükyalı Bulvar ulaşım olanaklarıyla da fark yaratıyor. Zeytinburnu  Marmaray  istasyonunun hemen yanında yer alan Büyükyalı Bulvar’a Anadolu Yakası’ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşılabiliyor. Sahile 25 adım mesafede bulunan Büyükyalı Bulvar’da deniz shuttle'larıyla da yolculuk imkanı sunuluyor.

https://www.buyukyali.com


Geri Dön