29 / 04 / 2024

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...



Essenora ve GOP Plevne projesi ile CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini alan BY Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Jeoloji Mühendisi R. Oktay Öz fuara ilişkin ve projeler hakkında açıklama yaptı. 

 

BY Oktayöz İnşaat tan Hacıhüsrev e kentsel dönüşüm projesi!


Kentsel dönüşüm hız kazandı

Oktay Öz, "Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kentsel dönüşümü 2012 yılında başlamıştı ancak aslında geçen sene ve bu sene hız kazandı." dedi. Yaşanabilir güvenli yerlerin yapılması gerektiğinin altını çizen Öz, konutların deprem yönetmeliğine uygun olması gerektiğini söyledi. Öz, "Nitelikli proje yaparken aynı zamanda sağlam projeler yapmamız gerekiyor.Biz de onu gerçekleştiriyoruz" dedi. 


Essenora projesine ilişkin bilgi veren Öz, "Yaklaşık 800 birimden oluşan Essenora projesinde oturumlar başladı. Projede yaklaşık 120 adet bağımsız birimin satışı devam ediyor." ifadelerini kullandı.


İnşaat durumunun su basmaz seviyesine geldiği GOP Plevne projesi 3 etaptan oluşuyor. 1. ve 2. etabında konut ve ticari alanların yer aldığı projenin 3. etabında ise sosyal alanlar bulunuyor. Toplamda 71 bin 734 metrekarede inşa edilecek GOP Plevne projesinde 22 bin 300 metrekare yeşil alan, 8 bin 100 metrekare sosyal tesis alanı ve 3 bin 100 araç kapasiteli 7 bin 500 metrekarelik bir park alanı bulunuyor. 


70 konut satıldı

GOP Plevne projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Daire alanları 67 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların dışında ayrıca 83 adet ticari alan ve bağımsız ofis bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin-6 bin 200 TL arasında değişiyor. Prokede yaklaşık 70 konut satıldı.


Merkezi lokasyon

GOP Plevne projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Kazım Karabekir İstasyonu projenin içinde yer alacak. Proje TEM Otoyolu'nun giriş çıkış noktasında sınıf konumda yer alıyor. 


Hacıhüsrev'e yeni proje

BY Oktayöz İnşaat yeni projeler planlamaya devam ediyor. Hacıhüsrev bölgesinde yeni proje hazırlığında olduklarını ifade eden Oktay Öz, projenin henüz olgunlaşmadığını söyledi. Proje kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. 


Yabancı yatırımcı çok banyolu ev istiyor

Oktay Öz, "Essenora projesinin yüzde 20'si yabancılara satıldı. Gop Plevne'de yabancılara satışlar henüz başlamadı." dedi. Öz, yabancı konut alıcısının daha büyük evden ziyade daha çok banyolu ve tuvaletli evleri tercih ettiklerini belirtti.

 

Taxim Hacıhüsrev projesi geliyor!
 

 


http://www.byoktayoz.com/


Esra Nur AÇKI/CNR Emlak 2017


Geri Dön