27 / 04 / 2024

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...



Uzun zamandır gayrimenkul sektörüne ve emlak danışmanlarına teknolojik çözümler sağlayan Bytech Bilgi Teknolojileri, şimdi de tüm topluma emlak sektöründen ek gelir sağlayan bir mobil uygulama hazırladı. 

Mobil Broker adıyla faaliyet göstermeye başlayan uygulamaya herkes ücretsiz bir şekilde üye olabiliyor, üyeler kendi çevrelerinin emlak alım, satım, kiralama ve kiraya verme ihtiyaçlarını uygulama üzerinden yönlendirme sağlayabiliyor.

Üyelerin bu yönlendirmelerine, şirketin Türkiye genelinde kurduğu binlerce profesyonel gayrimenkul danışmandan oluşan Çözüm Merkezleri tarafından hizmet sunuluyor.

Verilen bu hizmet sonucunda eğer yönlendirme, işlem ile sonuçlanırsa yönlendirme yapan üye, komisyon geliri kazanıyor.

Ayrıca üyeler yönlendirmenin ilk anından itibaren Çözüm Merkezi ile Müşteri arasındaki tüm iletişimi yine Mobil Broker uygulaması sayesinde takip edebiliyor. 

Bydoping ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Mobil Broker uygulamasına ilişkin detaylı bilgileri paylaşan, Bytech Bilgi Teknolojileri Yön. Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, uygulamanın yayına girdiği Nisan ayından bugüne kadar 24 bin kişinin Mobil Broker üyesi olduğuna dikkat çekti. 

Toplumun her kesimine, avukata, sigortacıya, öğrenciye, mali müşavire, ev hanımına veya işsizlerimize  yani herkese emlak sektöründen ek gelir sağlayan uygulamanın özellikle koronavirüs salgını süreci ve sonrasında çok ciddi ekonomik yararlar sağlayacağına dikkat çeken Öztürk, Türkiye’de 4 kişilik bir ailenin  açlık sınırının 3000 TL, yoksulluk sınırının ise nerdeyse 7000 TL seviyelerine ulaştığı bir dönemde, ek gelir ihtiyacı olan insanlarımıza milyonlarca gayrimenkul’ün alındığı, satıldığı kiralandığı ve milyarlarca lira komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunmanın manevi mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

BİR KİŞİNİN ÇEVRESİNDE ONLARCA GAYRİMENKUL HAREKETİ OLUYOR

Öztürk, şöyle konuştu: 

"Ne iş yapıyorsak yapalım, her yıl çevremizdeki yakınlarımızın bir çok  gayrimenkul hareketi olmakta, üyelerimiz  sadece  kendi çevrelerindeki bu hareketleri çözüm merkezlerimize yönlendiriyor, çözüm merkezlerindeki emlak danışmanları ise profesyonel emlak hizmetini veriyor, üyelerimiz başka hiçbir şeyle uğraşmıyor, dilerlerse yönlendirmenin tüm süreçlerini yine Mobil Broker üzerinden takip edebiliyorlar."


Geri Dön