02 / 05 / 2024

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.



Kamile Esen, tam 27 yıl önce 18 yaşındayken emlak sektörüne girdi. 5 yıl sekreter olarak çalıştı. İstikrarlı ve disiplinli çalışması diğer emlakçıların dikkatini çekti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre birkaç firmada çalıştıktan sonra kendi şirketini kuran Esen, "Bütün ailem hala Akyurt'ta yaşıyor. 18 yaşında iş ilanlarından kendime iş bakarken ilk bulduğum iş emlaktı. Sektöre bu şekilde başladım. 5 yıl sekreterlik yaptım. Ciddi bir şekilde emlak sektöründe koşturdum. Eski dönemler şimdiki kadar iyi değildi. Sadece gazete ilanları vardı. Bilgisayar çok az insanda vardı. Müşterilere gazete ilanlarından, sokakta dolaşarak ulaştırıyorduk" diye konuştu. Sektörde kadın olarak mücadele etmenin bir hayli zor olduğunu söyleyen Esen, "Araziler toplamaya başladım. Zoru başardım. Bu sektörde kadın olarak alternatifimin olduğunu da düşünmüyorum. Rüzgâr ne tarafa eserse ben o tarafa hiç dönmedim. İnandığım bölgelere insanları taşıdım. Bu işte hem insanlara para kazandırdım hem de para kazandım. 7 personelle başladığım işte şuan 30 kişiyiz"  dedi.

Esen, Akyurt'un Kızık Köyü'nde doğdu. Kalabalık bir ailenin çocuğu olan ve babasını erken yaşta kaybettikten sonra ayaklarının üzerinde durmaya çalışan akıllı ve azimli bir kadın.


Geri Dön