15 / 05 / 2024

Kamile Esen kim

Kamile Esen kim

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Arsa en güvenilir yatırım aracıdır!

Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, "Gayrimenkul sektörü de diğer iş alanları gibi ekonomik dalgalanmalardan etkilenebiliyor. Ama bu durum arsaya yapılan yatırımlarda biraz farklı. Arsa, her zaman kazandıran bir yatırımdır." dedi.

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Ümraniye Dudullu Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca imar planı 12 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Ümraniye, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Kamile Esen kim Haberi

Kamile Esen kim

Kamile Esen, tam 27 yıl önce 18 yaşındayken emlak sektörüne girdi. 5 yıl sekreter olarak çalıştı. İstikrarlı ve disiplinli çalışması diğer emlakçıların dikkatini çekti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre birkaç firmada çalıştıktan sonra kendi şirketini kuran Esen, "Bütün ailem hala Akyurt'ta yaşıyor. 18 yaşında iş ilanlarından kendime iş bakarken ilk bulduğum iş emlaktı. Sektöre bu şekilde başladım. 5 yıl sekreterlik yaptım. Ciddi bir şekilde emlak sektöründe koşturdum. Eski dönemler şimdiki kadar iyi değildi. Sadece gazete ilanları vardı. Bilgisayar çok az insanda vardı. Müşterilere gazete ilanlarından, sokakta dolaşarak ulaştırıyorduk" diye konuştu. Sektörde kadın olarak mücadele etmenin bir hayli zor olduğunu söyleyen Esen, "Araziler toplamaya başladım. Zoru başardım. Bu sektörde kadın olarak alternatifimin olduğunu da düşünmüyorum. Rüzgâr ne tarafa eserse ben...