15 / 05 / 2024

Kamile Esen emlak

Kamile Esen emlak

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Profesör Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profesör Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Esen tarafından kuruldu.

Premises İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Premises İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Limited Şirketi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Şahin tarafından kuruldu. 

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Arsa en güvenilir yatırım aracıdır!

Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, "Gayrimenkul sektörü de diğer iş alanları gibi ekonomik dalgalanmalardan etkilenebiliyor. Ama bu durum arsaya yapılan yatırımlarda biraz farklı. Arsa, her zaman kazandıran bir yatırımdır." dedi.

Şehir Konakları Esenşehir ödeme planı!

Emlak Konut'un konut seferberliği kampanyasına katılan Şehir Konakları'nda 210 daire ve 10 ticari birim yer alıyor. İşte Şehir Konakları Esenşehir ödeme planı...

Eska Sanal Mağazacılık İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Mobilya Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Sanal Mağazacılık İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Mobilya Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eşref Esen, Hüseyin Kasap tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ankara Çubuk'ta sağlık yatırımları arsa satışlarını hareketlendirdi!

ÇUBUK'ta Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğütarafından tespit edilen termal suyu, bölge yatırımcısını iştahlandırdı. Kamile Esen, havaalanına yakın olan Çubuk'ta sağlık yatırımı haberlerinin arsa satışlarını hareketlendirdiğini söyledi.

Kamile Esen: Ankara'da inşaat yatırımları ikiye katlanacak!

Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, Ankara'da inşaat alanında yatınmlann arttığına dikkat çekerek "Önümüzdeki beş senede yatınmlann en az ikiye katlanacağını öngörüyoruz" diye konuştu...

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 516 TL taksitle!

Emlak Konut GYO'nun Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor.

Fiyaka Esenşehir'de 119 bin TL'ye!

Fi-Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Fiyaka Esenşehir'de konutlara 10 bin TL'lik fiyat artışı geldi.

Fiyaka Esenşehir'de 109 bin TL'ye! Zamsız son gün!

Fi-Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Fiyaka Esenşehir'de 10 bin TL'lik fiyat artışından etkilenmemek için son gün 1 Şubat.

İngiltere'de emlak fiyatlarındaki düşüş sürüyor

İngiltere'de emlak fiyatlarındaki düşüşün, 2009'un ilk ayı boyunca da sürdüğü ve oran olarak yüzde 1,3'e ulaştığı bildirildi.

Kamile Esen emlak Haberi

Kamile Esen emlak

Kamile Esen, tam 27 yıl önce 18 yaşındayken emlak sektörüne girdi. 5 yıl sekreter olarak çalıştı. İstikrarlı ve disiplinli çalışması diğer emlakçıların dikkatini çekti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre birkaç firmada çalıştıktan sonra kendi şirketini kuran Esen, "Bütün ailem hala Akyurt'ta yaşıyor. 18 yaşında iş ilanlarından kendime iş bakarken ilk bulduğum iş emlaktı. Sektöre bu şekilde başladım. 5 yıl sekreterlik yaptım. Ciddi bir şekilde emlak sektöründe koşturdum. Eski dönemler şimdiki kadar iyi değildi. Sadece gazete ilanları vardı. Bilgisayar çok az insanda vardı. Müşterilere gazete ilanlarından, sokakta dolaşarak ulaştırıyorduk" diye konuştu. Sektörde kadın olarak mücadele etmenin bir hayli zor olduğunu söyleyen Esen, "Araziler toplamaya başladım. Zoru başardım. Bu sektörde kadın olarak alternatifimin olduğunu da düşünmüyorum. Rüzgâr ne tarafa eserse ben...