07 / 05 / 2024

BYN Turizm İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


BYN Turizm İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Yalçın tarafından kuruldu.



BYN Turizm İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Yalçın tarafından kuruldu.

BYN Turizm İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping ,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence tesisleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak, satmak,kiralamak,kiraya vermek. 2. Şirket her türlü kahvehane,kafe, çay bahçeleri açar,kiralar,kiraya verir ve işletmesini yapar. 3. Her türlü içkili ve içkisiz restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışını yapabileceği tesisleri kurar, İşletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 4. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak,yerli ve yabancı turistleri konaklatmak,tur düzenletmek. 5. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. 6. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar, köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idari binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları, beton,asfalt,karayolu,liman binaları,İşhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler,ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar, otoparklar,garajlar,çarşı sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi konaklama,uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğalgaz boru hatları,kanal içme suyu,su kanalları, drenaj tesisleri,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak,taahhütlerde bulunmak. 7. İnşaatlarda kulanılan demir,çimento,kiremittuğla,kım,sıhhi tesisat ve elektrik malzemeleri ile diğer inşaat malzemelerinin ticaretin yapmak. 8. Her türlü motorlu ve motorsuz kara,hava,deniz taşıt araçlarını,spor ve eğlence araçlarını, Otomobil,otobüs,kamyon,kamyonet,tanker,tır,minübüs,traktör,işve tarım makinaları ile akü- mülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini,otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek,kiralamak,alım ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak,bunların ithalatını,ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak,ve yine bunların servis,bakım,onarım ve pazarlamasını yapmak. 9. Şirket çalışma konularını gerçekleştirebilmek üzere iç ve dış borçlanmalarda bulunabilir. 10. Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konuları gerçekleştirmek için aşağıdaki işleri yapabilir. Gayrimenkul almak,satmak gerektiğinde gayrimenkulleri tevhit ve ifraz etmek ,Şirketin Gayrimenkulleri üzerinde ipotek ve sair ayni haklar tesis etmek ve çözmek kiralamak ipotek almak ve çözmek bunları devretmek veya başka şekillerde elden çıkarmak. Patent,lisans ve benzeri gayri maddi haklar satın almak,kiralamak,kiraya vermek ve satmak. Bu konularda gerekli vasıta araç,gereç,motorlu ve motorsuz kara taşıtları ve iş makinaları almak, satmak,kullanmak,kiralamak,kiraya vermek.


Geri Dön