10 / 05 / 2024

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Zihni İnce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.



Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Zihni İnce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merpen, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemesi perakende ticareti (lavabo musluğu, vana, valf, tıkaç, t-parçaları, bağlantılar, vb. dahil) (kombiler ve radyatörler hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri perakende ticareti (çivi, vida, kilit, menteşe, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, perçin, vb.) (tarım ve bahçecilik el aletleri dahil)



Geri Dön