20 / 05 / 2024

Ersin Zihni İnce

Ersin Zihni İnce

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Zihni İnce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Tevfik Göksu: Kayseri'de kentsel dönüşüm 20 yıl önce başladı!

İstanbul-Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de uygulanan kentsel dönüşümle ilgili bir brifing verdi. Brifing sonrası Kayseri ile ilgili düşüncelerini açıklayan Göksu, Kayseri'de dönüşümün 20 yıl önce başlatıldığını ve devam ettiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

10 yıl önce 10 yıl sonra İstanbul! İşte Google Earth fotoğrafları!

Genişleme politikalarının İstanbul üzerindeki etkisini sanırız en iyi anlamamızı karşılaştırmalı görüntüler sağlıyor. Google Earth'ten 10 yıl önce elde edilen çarpıcı görüntüler değişimi gözler önüne seriyor.

Ormanada'da önce otur, sonra satın al dönemi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Ormanada Zekeriyaköy projesinde, 'önce otur, sonra satın al' dönemi başlattı. Ormanada'da, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenlerin ödediği kiralar, evin toplam fiyatından düşülüyor..

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Konut satın alırken önce ulaşım diyoruz!

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, konut ve ticari ünite satın almak isteyen yatırımcıların dikkat ettiği kriterleri sıraladı. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen: Konut satın alırken önce ulaşım

Ormanada'da önce otur sonra al dönemi!

Ormanada'da "Önce otur, sonra satın al" dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Telefon ve internet faturası borçlarında icra takibinden önce yazılı uyarı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, telefon ve internet fatura borçlarından dolayı abonelere icra takibi başlatılmadan önce yazılı uyarı yapılacağını ve borcun ödenmesi için 15 günlük ek süre tanınacağını açıkladı.

Ormanada Zekeriyaköy'de önce otur, sonra satın al dönemi başlıyor!

"Önce otur, sonra satın al" dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Eynez Maden Ocağı dört gün önce yeniden yanmaya başladı!

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ye ait Eynez Maden Ocağı dört gün önce yeniden yanmaya başladı. Söküm çalışmalarının durduğunu vurgulayan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, kazanın olduğu yerde yeni bir yangın çıktığını açıkladı.

Hititlerin 3 bin 700 yıl önce inşa ettiği surlar açığa çıkarıldı!

Çorum ' un Boğazkale ilçesindeki kazı çalışmalarında, Hititlerin başkent Hattuşa ' yı korumak için 3 bin 700 yıl önce inşa ettiği surların bir bölümü açığa çıkarıldı...

Ersin Zihni İnce Haberi

Ersin Zihni İnce

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Zihni İnce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merpen, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemesi perakende...