29 / 04 / 2024

Cadde Rezidans Güneşli fiyatları!

Cadde Rezidans Güneşli fiyatları!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Cadde Rezidans projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Cadde Rezidans Güneşli fiyatları...



Cadde Rezidans Güneşli fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Projede satış süreci başladı. 


32 tane dairenin yer aldığı  Cadde Rezidans  Güneşli projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimler 2015 yılının Temmuz ayında yapılacak.


Daire büyüklüklerinin 110 metrekare olarak dizayn edildiği Cadde Rezidans Güneşli projesinde banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. 


1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Cadde Rezidans Güneşli projesinde daireler 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. 


10 katlı tek blok olarak yükselen Cadde Rezidans Güneşli projesi içerisinde kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi, fitness merkezi yer alıyor. 


Cadde Rezidans nerede?

Adres: Güneşli Mh., Mahmutbey Yolu No:182 34200 Bağcılar/İstanbul


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön