28 / 04 / 2024

Cadde Rezidans Güneşli satış ofisi!

Cadde Rezidans Güneşli satış ofisi!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Cadde Rezidans Güneşli satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtına ulaşabilirsiniz. Projede daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen  Cadde Rezidans  projesi Güneşli - Mahmutbey'de inşa ediliyor. Projede toplam 32 tane daire yer alıyor. 


Cadde Rezidans Güneşli satış ofisi telefon numarası 0212 550 76 30. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 


2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Cadde Rezidans projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı ve daire alanları 110 metrekare olarak belirlendi.


Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor ve 310 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje 10 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. 


1.550 metrekare alan üzerinde yükselen Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde kapalı otopark, açık otopark, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, lobi yer alıyor. 


Banka kredisine uygun olan Mahmtubey Cadde Rezidans projesinde ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor. Projede 3 tane dükkan bulunuyor.


Cadde Rezidans Güneşli satış ofisi iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön