Ekonomi

Çalışanlar emekliler ayda 600 TL alıyor! İşte başvuru detayları!

Aile Destek Programına başvuranlar 4 milyon hane 12 ay boyunca toplamda 15 milyar lira alacak. İşte detaylar!Bu programa başvuru yapan 4 milyon aile 12 ay boyunca toplamda 15 milyar lira ödeme alacak

Aile Destek Programı araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu programa başvuru yapan 4 milyon aile 12 ay boyunca toplamda 15 milyar lira ödeme alacak. Hanelerin gelir düzeyine göre bu fiyat değişecek.

İşte Aile Destek Programına dair merak edilen detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrikten doğalgaza, eğitimden sağlığa ve doğum yardımına kadar 50’ye yakın düzenli yardım programı oluşturdu. Bu destek paketleri ile ekstra bir dezavantaja gerek kalmadan sosyoekonomik düzeyi belirlenen düzeyin altında olan vatandaşlara da sosyal yardım desteği yapılabilecek.

4 milyon haneye 15 milyarlık destekten çalışan ve emeklilerin de faydalanma imkânı sağlandı. Destek programı için genel şartları taşıyan emekli ve çalışanlar da başvuru yapabilirler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği 15 milyarlık Türkiye aile destek projesi kapsamında hak sahiplerine ilk ödemeler 29 Temmuz Cuma tarihi ile  yatırılmaya başlanacak. Hanelerin gelir durumuna göre aylık 450,550 ve 600 lira arasında destek verilecek. Yıllık 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında destek verilmiş olacak. Destekler 12 ay boyunca düzenli bir şekilde sağlanacak.

AİLE DESTEK PROGRAMINA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

2022 emekli banka promosyonu ne kadar? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Temmuz ayı enflasyon oranı açıklandı mı? Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Benzin ne kadar oldu? 26 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 26 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!