28 / 04 / 2024

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...



Bakanlık kapsamında istihdam etmek üzere de sözleşmeli bilişim personel alımı yapılacak. Farklı meslekler için yapılacak alımda maaş detayları da belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alacağını duyurdu. Bu kapsamda, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda şu ayrıntılar belirtildi: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 6’ncı maddesi ile 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8’inci maddesi uyarınca sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 19 (on dokuz) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

usakgundem.com'da yer alan haber kapsamında; Buna göre, alım yapılacak mesleklere ilişkin de detaylar belli olduç A, B ve C grubu için yapılacak alımlarda A grubuna sözleşmenin 4 katı, B grubuna sözleşmenin 3 katı ve C grubu için sözleşmenin 2 katı kadar ücret ödemesi yapılacağı bildirildi. Toplamda 190 aday sınava çağırılacak olup, işe alınacak kişi sayısının da 19 olduğu kaydedildi. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları; “Java Kurumsal Mimar, Kıdemli Bilgi Güvenliği, Kıdemli Sistem Uzmanı, Sistem Uzmanı-I, Sistem Uzmanı-II, 6 Sistem Uzmanı-III, Kıdemli Java Yazılım Uzmanı, Veri Tabanı Yöneticisi, Sistem Uzmanı Devops Uzmanı, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı” olacak şekilde personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların 4 Kasım 2023 ve 19 Kasım 2023 tarihleri arasında online olarak alınacağı kaydedildi. E-devlet üzerinden de alınacak başvurular da adayların şahsi ya da posta yolu ile başvuru yapılması asla kabul edilmiyor. Başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise Çalışma Bakanlığı’nın resmi web sitesi üzerinden öğrenilebilir.

İŞKUR kasım ayı bekçi alımını başlattığını duyurdu...

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak


Geri Dön