28 / 04 / 2024

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...



Yapılan açıklamalar kapsamında, alımlarda başvuruların başladığı ve 10 Kasım2023 tarihi, saat 23.59'da sona ereceği belirtild.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI

Emniyet Müdürlüğü personel alımı başladığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, aşçı yardımcısı, temizlik görevlisi ve kat hizmetleri görevlisi bünyelerinde alım yapılacağı kaydedildi. Başvurular için 1 günün kaldığı da belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları genel olarak ilanların içeriğine göre değişiklik göstermekte olup, deneyim şartı da mesleklere göre değişmektedir. Kat görevlisi ve aşçı olarak çalışmak isteyenler için 2 yıl deneyim şartı istenirken, temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler için sadece 5 aylık bir deneyim süresinin uygulanacağı kaydedildi. İkamet şartının olduğu ve adayların Artvin’de ikamet etmesi gerektiği açıklandı. Bununla birlikte yaş ve KPSS şartının olmadığı belirtildi. İşte ikamet şartına ilişkin yapılan açıklama:

Bu kapsamda, "Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde (ADNKS) kayıtlı olan yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır. İlçe, il veya bölge kapsamında yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde yerleşim yeri adresini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez. Adaylar adres değişikliği yapacakları zaman e-Devlet üzerinden veya Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunda kayıtlı olan taşınma zamanı esas alınmaktadır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunu İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır.

 İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

Öte yandan adaylardan, eğitim şartı da en çok merak edilen konular arasında. Aşçı yardımcısı adaylar için ise en az ilkokul mezunu şartı istenirken diğer meslekler için en az lise ve dengi mezuniyet şartı aranmaktadır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

EGM'den personel alımı ilanı! Son tarih 20 Ekim

 


Geri Dön