28 / 04 / 2024

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuruların 6 Kasım’da başlayacağı öğrenildi.



Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden personel alımına yönelik bir ilan paylaşarak merkez teşkilatına bir ve taşra teşkilatına ise 3 adet olmak üzere toplam 4 adet kadrolu hemşire alımı yapacağını duyurdu. Başvuru kapsamında genel şartlar belirlenirken, sadece hemşirelik lisans bölümü mezunlarının başvurabileceği ve başvuruların 6 Kasım-10 Kasım tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

 EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

GENEL ŞARTLAR

  • 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan koşulları taşımak,

  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından pozitif sonuç almak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazananlardan istenilecek)

  • Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde yer alan sağlık koşullarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazananlardan istenilecek)

  • Merkezi sınav puanı olarak sadece 2022 yılı KPSS lisans düzeyinde KPSS-P3 puan türünde minimum 60 puan almış olmak,

  • EGM tarafından yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak,

  • Sınav komisyonu, değerlendirme sonucunda herhangi bir adayı başarılı bulmaması durumunda adayların hepsini eleme tasarrufuna sahip olacak.

  • Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazananların atamalarının gerçekleştiği birimde Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Haricinde Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğine göre minimum üç sene çalışmaları gerekecek. Aynı zamanda, başvuruda bulunacak kişilerin bu konuyu göz önünde bulundurarak tercihlerini yapmaları gerekecek.

  • Adaylara atama onayları hariç gerçekleşecek duyurular, EGM internet adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat iletilmeyecek. Adaylar sınavlarına yönelik bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilecek.

 EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

  • Başvurular 06 Kasım 2023–10 Kasım 2023 tarihleri arasında alınacak.

  • Başvuruların, 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 23:59’a kadar bitmiş olması gerekecek.

  • Adaylar, müracaatlarını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ( https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresinden yapabilecek. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecek.

  • Adayların istenilen bilgilerinin e-Devlet sisteminden gelmemesi durumunda, bilgilerini beyan ederek belgelerini de pdf ya da jpeg formatında yüklemeleri gerekecek.

  • Adaylar, kadrolu hemşire unvanı için Ek-1’de yer alan birimler arasından tercih yapabilecek.

  • Adaylar, müracaat onay durumlarını Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Müracaat bilgilerini içeren belgeyi ise müracaat sürecinin tamamlanmasının ardından Kariyer Kapısı ( https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden alabilecek.

Öte yandan, adayların, elektronik ortamda yaşanacak veya oluşabilecek diğer aksaklıkları dikkate alarak müracaatlarını son güne bırakmamaları gerektiği belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

Depremde 52 kişiye mezar olan binanı ile ilgili kahreden detay!

CarrefourSA’da 4 litre ayçiçek yağı 155,90 TL’ye, 1 litre zeytinyağı 319,90 TL’ye, dana kıyma 289,90 TL’ye düştü!


Geri Dön