02 / 05 / 2024

EGM'den personel alımı ilanı! Son tarih 20 Ekim

EGM'den personel alımı ilanı! Son tarih 20 Ekim

Emniyet Genel Müdürlüğü yeni bir personel ilanı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için Merkez teşkilatına personel alacak. İşte tüm detaylar...



Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Merkez teşkilatında bulunan eksikliği gidermek için 7 hizmetli alımı yapacak. Sözleşmeli destek personeli alım için beklenen başvuru süreci start aldı. İşte EGM personel alımına dair sorulan soruların yanıtı…

2023 EGM BAŞVURULARI BAŞLADI MI?
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım duyurusunu 4 Ekim 2023 tarihi ile resmi İnternet sitesinde duyurdu. Başvuru süreci de 16 Ekim 2023 Pazartesi günü açıldı. Başvuru yapacak adaylar İstenen şartları yerine getirmeleri gerekmekte. En geç 20 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru yapılacak olup başvurular yalnızca online olarak gerçekleştirilecek.

2023 EGM BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?
EGM başvuruları için öncelikle yukarıdaki belirtilen bağlantıya tıklayarak e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapılması gerekmektedir. Daha sonra da sisteme girdikten sonra EGM sistemi açılacak olup orada " Yeni Başvuru "seçeneğine tıklayınız.

Söz konusu ekranda " T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ DESTEK PERSONELİ (HİZMETLİ) ALIM İLANI " seçeneği bulunan pencerenin gelmesinin ardından “Buradan da " Başvur " butonuna tıkladıktan sonra başvurularınız devam edecektir. Sonraki adımlarda ise gerekli alanları doldurarak başvurularımızı bitirebilirsiniz.

Adaylar, başvuru onay durumlarını Kariyer Kapısı üzerinden takip edebilecek; başvuru bilgilerini içeren belgeyi ise başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Kariyer Kapısı (https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden alabileceklerdir.

EGM PERSONEL BAŞVURUSUNU KİMLER YAPABİLİR?
EGM Hizmetli alımı ilanına;

25 - 40 yaş arasında olan,
KPSS sınavından P94 puan türünden en az 70 Puan almış olmak,
Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşıyan,
Herhangi bir ortaöğretim programından mezun olan adaylar başvurularını yapabilirler.


Geri Dön