Beyaz Eşya

Çamaşır makinesi alacaklar dikkat! 05 Eylül 2022 fiyat listesi

Çamaşırlarınıza en az sizin kadar değer veren çamaşır makinelerini sizler için araştırdık. İşte son teknoloji çamaşır makinelerinin kıyaslamalı fiyat listesi.Çamaşır makinesi denildiğinde yıkama kapasitesi  ve enerji tüketimi her zaman ön planda olurdu… Teknolojinin inovasyonla birleşmesi sonucunda artık çamaşır makineleri antialerjik sistemler,ütü programları ve kurutma kolaylığı ile bizleri çağın ötesinde bir imkan sunuyor


Yeni Nesil çamaşır makineleri  artık çamaşırlarınıza en az sizin kadar değer veriyor ve yıkanma sıklığı ne olursa olsun çok daha geç yıpranıp eskiyecek.

Çamaşır makinesi denildiğinde yıkama kapasitesi  ve enerji tüketimi her zaman ön planda olurdu…
Teknolojinin inovasyonla birleşmesi sonucunda artık çamaşır makineleri antialerjik sistemler,ütü programları ve kurutma kolaylığı ile bizleri çağın ötesinde bir imkan sunuyor.Çamaşır makinelerine kurutma özelliği de getirildiğinden beri artık evinde yer sıkıntısı olanlar Kurutmalı çamaşır makinelerini tercih etmekle birlikte hem yer hem de enerji tasarrufu sağlamaya devam ediyor.
Yeni nesil çamaşır makinlerinde bulunan Express programlar sayesinde gün içerisinde ortalama 1 buçuk saat süren yıkama süresi 15 dakikaya kadar düşürüldü.Bu sayede hem elektrik hemde su tasarrufunun yanı sıra zamanda da büyük kazanım sağlayıp sizlere eşsiz konfor sunmaya devam ediyor.
Çamaşır makinelerinde teknoloji bu kadar ilerlemişken bizler de sizler için bir araştırma yapıp teknolojiye ayak uyduran beyaz eşya markalarının en tasarruflu ve çamaşırlarınıza en az sizin kadar iyi davranan çamaşır makinelerini sıraladık.

Okulların açılması ile birlikte beyaz eşya firmaları da okula dönüş kampanyalarının gerisinde kalmamak için ürünlerinde kampanya ve ödeme kolaylığı sağlayarak tüketiciye eşsiz fırsatlar sunmaya devam ediyor.
Media Markt da eşsiz fiyatlar çamaşır makinelerinde  de devam ediyor.

 
Ayrıca Media markt 3000 TL ye kadar indirimlerle de müşterilerine alışverişlerinin yanısıra hediye yağmuruna tutuyor.
Kampanya detayları Media markt web sitesinde ve mağazalarda

İşte sizler için araştırdığımız yeni nesil çamaşır makinelerinin marka model ve fiyat listeleri

LG F4J3VYP3WE D Enerji Sınıfı 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi 

Fiyatı 8.799 TL

SAMSUNG WD12TP34DSH/AH B Enerji Sınıfı 12kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Fiyatı: 18.999

LG F4V9BCP2EE A Enerji Sınıfı 1400 Devir 14 Program 12Kg Yıkama Kapasiteli Yıkamalı Kurutma Makinesi Metalik Siyah

Fiyatı 21.999TL
SAMSUNG WD90TA046BE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz

Fiyatı 13.799