Konut

Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi beğeni topladı!

Mevaport inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, " Çamdibi hızla gelişen ve çok sayıda konut üretilen en aktif kentsel dönüşüm sürecinin yaşandığı bir bölgemiz" dedi


Mevaport İnşaat tarafından yapılan Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi görücüye çıktı. Modern mimari, yüksek teknoloji, kaliteli ve alanında iyi yetişmiş bir ekiple konut ürettiklerini belirten Mevaport inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, "Çamdibi hızla gelişen ve çok sayıda konut üretilen en aktif kentsel dönüşüm sürecinin yaşandığı bir bölgemiz. Kent Bornova ve Çamdibi Konutlan'nın ardından Paprat Konutları'nı da Bornova'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa bir süre içinde de yine Çamdibi bölgesinde yeni projelerimizin müjdesini vermeye hazırlanıyoruz" dedi. 

Güvenli yaşam alanı ulaşılabilir fiyatlar hedefi ile Çamdibi Paprat konutlarında örnek dairenin beğeni ile karşılanmasının sürpriz olmadığını kalitenin bir devamı olduğunu ifade eden Hazırbulan, "10 kat, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 11 tipten oluşan 99 dairelik Paprat Konutları Mevaport İnşaat'm tescilli kalitesi üe inşa edildi. Çağın beklentilerine uygun konforlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturuyoruz" şeklinde konuştu. 



Hürriyet Ege