Sektörel

Paprat ve Mevakent projeleri 2015 Temmuz ayında tamamlanacak!

1988 yılından bu yana inşaat sektörüne hizmet sunan Mevaport İnşaat, Kent Bornova ve Çamdibi Konutları'nın ardından Çamdibi Paprat Konutları ve Mevakent projesini de önümüzdeki yıl sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

108 dairelik Kent Bornova ve 102 daü-elik Çamdibi Konutlarında yaşamın başladığını dile getiren Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, "2015 Ağustos ayında tamamlayacağımız Çamdibi Paprat Konutları ve yine 2015 Temmuz ayının sonunda tamamlayacağımız Mevakent Projemizde çok özel fırsatları sunuyoruz. Ev sahibi olmayı düşünenler projemizde hemen kredi kullanabilirler, hatta yıl sonuna özel yaptığımız kampanyalardan faydalanabilirler" dedi. 


¦ Projeler ilgi görüyor Zekeriya Hazırbulan devam eden projeleri ile ilgili şunları söyledi: "Mart ayında temelini attığımız Paprat Konutları ile bölgenin çehresine modern bir hava katmaya hazırlanıyoÇamdibi Paprat konutları örnek dairesi ı*uz. Şehir merkezine en yakın noktalardan Kartal Durağı'nda hızla yükselen projemizin dış cephesi bitmek üzere. 2015 Ağustos ayında sahiplerine teslim edeceğiz. 10 katlı, 99 daü-elik Çamdibi paprat Konutlarında 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Ortak yaşam alanları, bahçe aydınlatmaları, fotoselli bina içi aydınlatmaları, çevre düzenlemesi bulunan projemizde ayrıca kapalı otopark alanı da yer alıyor. Dairelerin hepsinde ev sahiplerinin kendüerini özel hissetmeleri için ebeveyn banyoları da bulunuyor. 125 metrekareden başlayıp 160 metrekareye kadar çıkan 11 farklı daire seçeneği ile rahat, huzurlu bir ortam sunuyoruz. Ayrıca Ulukent'te devam eden Mevakent projemiz var. 4 blok ve 43 daireden oluşacak Mevakent'i de 2015 Temmuz ayında teslim edeceğiz. Şu anda yüzde 50'si tamamlanan projemizde havuz, güvenlik ve yeşil alanlar bulunacak. Oldukça butik bir konseptte hazırladığımız Mevakent, ev sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor. Ev sahibi olmak isteyenler 2014'ün son kampanyasını kaçırmamalı" dedi. 


Yeni Asır Ek