30 / 04 / 2024

Çamlıca Masalı Villaları'nda 4 milyon dolara!

Çamlıca Masalı Villaları'nda 4 milyon dolara!

Çamlıca Masalı'nda villaların metrekare fiyatları 4 bin dolar ile 5 bolar arasında farklılık gösteriyor. Mimari tasarımı Mehmet Çito tarafından yapılan projede her evin altında 4 araçlık otopark yeri mevcut



Üsküdar-Çamlıca'da konumlandırılan ve 11 villadan oluşan Çamlıca Masalı'nın temeli 2011 yılının Kasım ayında atıldı. 2012 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Çamlıca Masalı'nın arsa alanı 10 bin 600 metrekare.

Selimoğlu Group tarafından hayata geçirilen Çamlıca Villaları, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. Çamlıca Villaları'nda binaların oturum alanı 200 metrekare.

Arsa alanı 10 bin 600 metrekare olan Çamlıca Masalı'nın inşaat alanı 9 bin 350 metrekare. Mimari tasarımı Mehmet Çito tarafından yapılan projede her evin altında 4 araçlık otopark yeri mevcut.

850 metrekarelik villaların yer aldığı projede fiyatlar 4 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor. Çamlıca Masalı'nda villaların metrekare birim fiyatları 4 bin 700 dolar ile 5 bin 900 dolar arasında değişiyor.

Tamamı peşin ödeme ile konut sahibi oluna bilen Çamlıca Masalı'nda müşteriye uygun bir ödeme planı da sunulabiliyor. Çamlıca Masalı'nda bir villanın içinde bulunan özellikler şunlar; kombi, çelik kapı, teras, parke zemin, klima altyapısı, ankastre mutfak, ısıcam, intercom sistemi, gömme dolap, duşakabin, boyalı, balkon, yangın alarmı, hırsız alarmı, ahşap doğrama ve ADSL hizmeti yer alıyor.

www.selimoglugroup.com

444 17 35


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön