28 / 04 / 2024

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.



Çanakkale Çan Belediyesi, vatandaşların hizmet birimlerine erişimlerini kolaylık sağlamak için Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerinin yararlanabileceği ek hizmet binasını açtı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Çan Belediyesi, ek hizmet noktalarının sayısını yükselterek, vatandaşların hizmet birimlerine erişimine kolaylık sağlıyor. Geçen aylarda Karşıyaka Mahallesi'nde ek hizmet noktası açan Çan Belediyesi, bu kez de Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerinin belediyeye ait tüm ödeme işlemlerini yapmalarına kolaylık sağlayacak ek hizmet binasını açtı. 

Hizmet Binası'nda incelemeler gerçekleştiren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerine kolaylık sağlayacak hizmet binamızı açtık. Atatürk ve Fatih mahallesinin birleştiği noktada, Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu yanındaki hizmet binamızda; akıllı sayaç su yükleme işlemleri, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi ödemeleri daha hızlı ve kolay yapılabilecek" şeklinde konuştu.


Geri Dön