01 / 05 / 2024

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,


Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Candemir Debre tarafından kuruldu.



Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Candemir Debre tarafından kuruldu.

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat malzemesi almak, satmak üretimini yapmak , inşaat projeleri hazırlamak , taahhütte bulunmak ve bu amaçlara ulaşmak için yurt içinde ve yurtdışında temsilcilikler işletmek , ithalatını ve ihracatını yapmak ve her türlü ihalelere girmek 2-Her türlü çelik , beton, kargir , ahşap ve prefabrik konut, okul hastane, han , çarşı , işyeri, fabrika binaları ile diğer her çeşit bina ve site inşaatları yapmak ve onarmak. 3-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 4-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 5-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 6-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 7-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. 8. Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını ,otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR, minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam veparçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunlarınithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak, 9. İnsan ve malların kara, hava ve deniz taşımacılığını yapmak,bu amaçla gerekli olan tır filolarını kurmak, satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, 10. Lojistik hizmetleri yapmak, bununla ilgili tesisler, depo ve antrepolar kurmak, 11. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü fuarlara katılmak. 12.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 13.Her türlü ambalaj malzemelerini üretecek tesisler kurmak işletmek her türlü çuval, karton, plastik torba, naylon, balonlu naylon ve buna benzer her türlü naylon çeşitlerini üretecek tesisler kurmak üretmek pazarlamak toptan ve perakende, alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 14.Her türlü karton, kağıt, plastik ve matbaa levazımatının alımı, satımı yurt dışından ithali ve yurt dışına ihracı,


Geri Dön