29 / 04 / 2024

Çanakkale Biga'da TOKİ sosyal tesisleri açıldı!

Çanakkale Biga'da TOKİ sosyal tesisleri açıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesi Hamdibey Mahallesi'nde yaptırılan TOKİ Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.



Çanakkale'nin Biga ilçesi Hamdibey Mahallesi'nde yaptırılan  TOKİ  Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.


800 metrekare alan üzerine kurulu, içinde halı saha, kafeterya, açık ve kapalı spor alanları, market, duş alanları ve aktivite alanlarının yer aldığı sosyal tesislerin açılışına Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, CHP'li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, CHP'li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, CHP'li Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Sahası bu bölgenin çok ciddi bir ihtiyacıydı. Bu bölgede insanların bir arada vakit geçirebilecekleri alanlara ihtiyaçları vardı. Biz de önce burada bir yeşil alanı istimlak ettik. Çalışmaları kısa süre içinde yürütüp hazırladık ve kullanıma açtık" dedi. Her ay bir açılış ya da temel atma töreni düzenleme kararı aldıklarını da belirten Başkanı Işık, şöyle devam etti:


"Bu tesisin açılışını gerçekleştirmenin verdiği mutluluğu ve onuru da sizlerle paylaşıyoruz. Bundan sonra da açılışlarımız devam edecek. Yeniceköy'de benzer bir sosyal tesisimizin yapımı devam ediyor. Yine Avcılar Köprüsü yapımı devam ediyor. Başlangıç olarak Kocabaşçayı köprümüzün çatı yapımı gibi 12 temel atma ve açılış törenini hazırladık. Sizlerin de katılımıyla gerçekleştireceğiz. TOKİ Sosyal Tesis ve Halı Saha tesisimiz 520 metrekare kapalı alana sahip, toplamda terasıyla birlikte 800 metrekare alan, içinde halı saha, kafeterya, market ve spor salonunu barındırıyor. Yine halı sahanın duş alanları da mevcut" dedi.


Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek TOKİ Sosyal Tesisleri hizmete açıldı.


Milliyet



Haber Hürriyet 'te şöyle yer aldı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçesi Hamdibey Mahallesi'nde yaptırılan TOKİ Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı. 800 metrekare alan üzerine kurulu, içinde halı saha, kafeterya, açık ve kapalı spor alanları, market, duş alanları ve aktivite alanlarının yer aldığı sosyal tesislerin açılışına Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, CHP'li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, CHP'li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, CHP'li Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Hürriyet 


Geri Dön