03 / 05 / 2024

Çanakkale Kepez'de sosyal ve kültürel yatırımlar devam ediyor!

Çanakkale Kepez'de sosyal ve kültürel yatırımlar devam ediyor!

Kepez’de beldenin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak, Çanakkale’nin de bu anlamda önemli bir ihtiyacını giderecek projeler hız kesmiyor.



Kepez Çamlık Rekreasyon Peyzaj Projesi, Huzurevi ve Turhan Mildon Kültür Merkezi projelerinde hummalı çalışma sürüyor. 


Kepez’de sosyal ve kültürel yatırımlar devam ediyor. Beldede hummalı çalışmalarla yükselen yatırımlar, hem çehreyi değiştiriyor hem de kentin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Kepez Çamlık Rekreasyon Peyzaj Yapımı, Huzurevi ve Turhan Mildon Kültür Merkezi çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İçinde buz pistinden, yürüyüş yollarına, piknik alanından çocuk parkına ve daha pek çok aktiviteye açık alanlarına kadar Çamlık Rekreasyon ve Peyzaj projesi sadece Kepez’in değil, Çanakkale’nin de önemli bir sosyal yaşam alanı olarak ihtiyaca cevap verecek nitelikti. 


Huzurevi çalışmalarında sona yaklaşılıyor 


Kepez’de Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan’ın sayısı basın açıklaması ile tepki göstererek mücadele ettiği Huzurevi’nde de sona yaklaşılıyor. Çanakkale’de depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile kapanan ve Kepez’e açılması için Başkan Mutan’ın büyük önem verdiği Huzurevi, boğaza nazır manzarası ile yükseliyor. Huzurevi’nin kısa süre içinde faaliyete geçmesi planlanıyor. 

 

Ve Turhan Mildon Kültür Merkezi

Miller Ailesi’nin katkıları ile hayat bulan Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür Merkezi’ndeki çalışmalar da devam ediyor. Kaba inşaatı bitirilip çalışmalarına devam edilen Turhan Mildon Kültür Merkezi’nde tiyatro salonunda yoğun çalışma sürüyor. Kentin ve beldenin kültür alanındaki en önemli eksikliğini kapatmaya hazırlanan proje, Kepez Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında. 


Çanakkale Olay


Geri Dön