13 / 05 / 2024

Canik'te projeler 2 yılda tamamlanacak!

Canik'te projeler 2 yılda tamamlanacak!

Mitinglerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, " İlk etap projelerimizi 2 yıl içinde tamamlayıp yeni projelere imza atacağız" dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Hacıismail Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi ve 200 Evler'de mitingler düzenledi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Yiğit, projeleri hakkında da bilgiler verdi. Başkan Yiğit'e eşi Behiye Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik ediyor. 


HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ 


Canik'te değişimin zamanı geldiğine dikkat çeken Yiğit, "Mahallerimizde ara sokaklara girdiğimizde yollarımızın durumu herşeyi ortaya koymaktadır. Özellikle imar planlamalarında yapılan haksızlıklar vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştır. Bizler halkımızın yanında olacağız. 

Vatandaşımızın 1 metre arsasına dahi sahip çıkacağız. Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için bu göreve talip olduk. Bizlere güvenin ve inanın" şeklinde konuştu. 


TÜM CANİK'İ HER ZAMAN GEZECEĞİZ 


Herkese adaletli davranacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmemektir. Biz buna inandık. 

Vatandaşımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Allah bize bu görevi nasip ederse bundan sonra Canik'in bırakın mahallelerini hiçbir köyünde dahi yol sorunu artık konuşulmayacak. Seçimden sonrada sizleri sık sık ziyaret edeceğiz" dedi. 


PROJELER 2 YILDA TAMAMLANACAK 


Canik'linin acil ihtiyacı olan 41 proje hazırladıklarını dile getiren Yiğit son olarak, "Bu projeler vatandaşımız için acil ihtiyaçtır. Pazar yeri sorunlarından, yollar sorunlarına kadar, gençlerimizden engelli vatandaşlarımıza kadar, maddi durumu iyi olmayan halkımızdan işsiz gençlerimize kadar bir çok konuya çözüm kavuşturacağımız bu projelerimizi ilk 2 yıol içinde tamamlayacağız. Sonra ise yeni projelere imza atıp Canik'imizi örnek bir ilçe haline getireceğiz" dedi. 


Yenises


Geri Dön